04 / 05 / 2024

Yahya Kaptan Yenişehir bağlantısı

Yahya Kaptan Yenişehir bağlantısı

Yahya Kaptan’da yapımı süren köprülü kavşak da şehrin ulaşımda yoğun olan noktalarından birini daha akıcı hale getirecek. Çalışma kapsamında köprünün Yenişehir Mahallesi yönündeki yan yolu trafiğe açıldı

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Kocaeli Yahya Kaptan yapılan çalışmalarla nefes alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Bestekar Amir Ateş Caddesi’nde çalışmaları sürdürüyor. D-100’ e bağlantı sağlayan caddede yapılan çalışmalar ile Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki trafik daha fazla nefes alacak.

Kocaeli Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı. Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor.

İzmit Yahya Kaptan tramvay hattı için altyapı çalışmaları sürüyor!

İzmit Yahya Kaptan mahallesinde, kentin şehir içi ilk raylı sitemi olacak olan tramvay hattı için başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde yol çalışmaları bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Yenişehir'e test merkezi ve otomobil fabrikası inşa edilecek!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün ki köşe yazısında test merkezi ve otomobil fabrikası alanları hakkındaki konuları ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın köşe yazısı;

Yahşihan Yenişehir Mahallesi sakinleri tapularını istiyor!

Kırıkkale'de sosyal konut evlerinde oturan vatandaşlar yardım bekliyor. Yahşihan Yenişehir Mahallesi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 450 konutta oturan vatandaşlar evlerin tapularını istiyor.

Yenişehir bölgesine 2015 yılında yüzme havuzu tesisi açılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeledi ve 2015 yılında bu bölgeye yüzme havuzunun temelini atacağız, dedi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir'de Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatını ihaleye çıkarıyor!

(TOKİ) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Dini Yüksek İhtisas Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi yapım işini 12 Ocak 2015 tarihinde saat 14.30'da ihaleye çıkarıyor.

Yahya Kaptan Yenişehir bağlantısı Haberi

Yahya Kaptan Yenişehir bağlantısı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kısa sürede büyük mesafe kat ettiği Yahya Kaptan Köprülü Kavşak çalışmasında ulaşım şekillenmeye başladı. Kavşak henüz bitmedi ama Yenişehir Mahallesi yönündeki yan yolun trafiğe açılması bile ulaşımı büyük ölçüde rahatladı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı, trafik ışıklarını ortadan kaldırarak ulaşımın akıcı hale gelmesini sağlayacak köprülü kavşak çalışmalarıyla kent trafiğini rahatlatıyor. Yahya Kaptan’da yapımı süren köprülü kavşak da şehrin ulaşımda yoğun olan noktalarından birini daha akıcı hale getirecek. Çalışma kapsamında köprünün Yenişehir Mahallesi yönündeki yan yolu trafiğe açıldı. Yan yoldaki transit geçiş araç yığılmasını önleyerek trafiği rahatlattı.




KİRİŞLER YERLEŞTİRİLİYOR


Yaya geçişlerini güvenli bir şekilde sağlamak için köprü altına üzeri kapalı bir geçiş oluşturuldu. Köprünün Yahya Kaptan yönündeki kirişleri de hızla yerleştiriliyor. Transit bölümün köprüye çıkan kısmında ise dolgu...