02 / 05 / 2024

Yahya Kaptanın caddeleri yenilendi mi

Yahya Kaptanın caddeleri yenilendi mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Tamı tamına 40 bin TL! Duyuruldu, hemen hesaplara yatacak

40 bin lirayı bulan promosyonlar bugün çalışanların hesaplarına yatıyor. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini açıklamıştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Muhammed Said Düşünüklü ve Yahya Düşünüklü ortaklığında kuruldu.

Türk Hava Yolları çalışanlarına müjde! İkramiyeler ay sonu hesapta

Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerin ikramiyelerinin ay sonunda hesaplara yatacağını açıkladı. THY çalışanlarını sevindiren bu gelişme Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den geldi.

Son dakika: THY personeline 20 bin liralık ikramiye veriyor! Türk Hava Yolları primi hesaplara ne zaman yatacak?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY yardımcı destek personellerine 7 Eylül 2022 tarihinde 20 bin lira net ikramiye verileceğini söyledi.

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye dönüştürülecek!

Çanakkale Savaşları'nda büyük fayda sağlayan ve yaralanmasının tedavisi sırasında şehit olan Ezineli Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye çevrilecek.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane Yahya Kemal'de dönüşüm başladı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi sakinleri, bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla konutlarının yenileneceği için sevinç yaşıyor.

İzmit'te konut geri dönüş süresi ne olmalı?

İzmit merkez, Yahya Kaptan, Kent Konut gibi yerlerdeki konutların geri dönüş süreleri ne kadar? 

Yahya Kaptanın caddeleri yenilendi mi Haberi

Yahya Kaptanın caddeleri yenilendi mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.



ÜÇ CADDEDE ÇALIŞMA


Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından üç caddede toplamda bin 500 metre uzunluğunda yenileme çalışması yapılıyor. Çalışmalar kapsamında Salkım Söğüt Caddesi’nde 800, Uluçınar Caddesi’nde 300 ve Bestekar Amir Ateş Caddesinde 400 metre yol yapım çalışması yapılıyor. Ayrıca Bestekar Amir Ateş Caddesi’nde alt yapı ve üst yapı tamamen yenilendi.



FARKLI ÇALIŞMALAR YAPILDI


Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda Bestekar Amir Ateş Caddesi’ne 690 ton binden, Uluçınar Caddesi ve Salkım Söğüt Caddesi’ne toplamda 2 bin 500 ton aşınma asfalt serimi yapıldı. Projede ayrıca yatay ve dikey trafik işaretleri, parklanmalar ve bisiklet yolu yapım...