14 / 05 / 2024

Yahya Metal adres

Yahya Metal adres

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ertaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

Yahya Metal adres Haberi

Yahya Metal adres

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL 1- Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslamaz tes levha çubukları, maşonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak, 2- Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri , menkul mallar , şirket konusu ile ilgili...