18 / 05 / 2024

Yahya Pak

Yahya Pak

Erbaa İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye ve Otomotiv Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahya Pak tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Pak Ddc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Ddc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pak tarafından kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir?

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir? Hisham Younis Yahya Qafisheh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hisham Younis Yahya Qafisheh'in biyografisi...

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi Riskli Alan ve 6583 Ada 28 Parsel ve 6566 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yahya Pak Haberi

Yahya Pak

Erbaa İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye ve Otomotiv Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahya Pak tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.


Erbaa İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye ve Otomotiv Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...