12 / 05 / 2024

yahya sağır Tesis Yöneticileri Federasyonu

yahya sağır Tesis Yöneticileri Federasyonu

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağır tarafından kuruldu.

Dolarda şok eden tahmin az önce geldi! Hemen buraya bakın! Tehlike çanları sağır etti!

Analistler dolar konusunda dikkate değer uyarılar yayınladılar. Önümüzdeki günlerde açıklanacak verilerde doların nasıl şekilleneceğine dair dikkat çekici yorumlar yapıldı.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Bv Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bv Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da Hasan Faruk Sağır ve Mırsaid Khabıbullaev ortaklığında kuruldu.

BİM'de haftanın indirimli ürünleri belli oldu! İşte BİM aktüel ürünler 23 Nisan 2022 Cumartesi kataloğu

Bu hafta BİM'de ışıklı çocuk spor ayakkabından akıllı saate, derin dondurucudan cam set üstü ocağa, buharlı temizleyiciden çok amaçlı dolaba çok sayısa ürün uygun fiyatıyla raflarda. İşte, 23 Nisan BİM aktüel ürünleri fiyat listesi...

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sağır tarafından kuruldu.

yahya sağır Tesis Yöneticileri Federasyonu Haberi

yahya sağır Tesis Yöneticileri Federasyonu

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı  İzmir Balçova Termal Tesisleri Toplantı Salonu’nda yapıldı. Genel kurul toplantısında pan başkanlığına Ozan ÖZEN, katipliklere de Elif Gökçelik ve Av. İbrahim Güllü seçildi.

Genel kurulda “Yerli ve Milli” Tesis Yönetimi Federasyonu TEYFED’in kuruluş aşamasından sonraki faaliyetlerini anlatan Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Sağır federasyonun kuruluş amacını anımsatarak sektörün kat malikleri bakımından en önemli algı problemi olan yeterlilik, eğitim, sertifikalandırma ve profesyonel yöneticiliğin maliyet problemlerinin çözümü için çalışmalarda sona gelindiğini hatırlattı.



Genel Kurulda Türkiye’nin ilk ve tek Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED)’in Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Yahya Sağır, Av. İbrahim Güllü, Kudret TÜRK, Hüseyin Boyalıoğlu Sinan Çelik seçildi.

Genel kurul toplantısının kapanışın ardından konuşan Başkan Sağır “TEYFED...