02 / 05 / 2024

Yahya Şenyiğit

Yahya Şenyiğit

ENS Yapı Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Şenyiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu

İmaj Global İnşaat Metal Kimya Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Global İnşaat Metal Kimya Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Şenyiğit tarafından kuruldu. 

Emr 21 İnşaat İş Makinaları Otomotiv Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr 21 İnşaat İş Makinaları Otomotiv Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Şenyiğit tarafından kuruldu.

Ens Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Yahya Şenyiğit tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Burdur'a yeni üst geçit geliyor!

Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu 4-E sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Öğrenciler okula geliş gidişte kullandıkları cadde üzerine üst geçit yapılmasını içeren bir dilekçe verdi.

1963 yılında Boğaziçi Köprüsü için babayiğit aramışlar!

1963 yılında Bayındırlık Bakanı İlyas Seçkin, projeleri hazır olan ''İstanbul Asma Köprüsü ve 800 milyon liraya mal olacak devlet yolunu inşa edecek babayiğit varsa gelsin, konuşalım ve anlaşalım'' demiş.

Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı!

Silifke ilçesinde Mersin-Antalya karayoluna alt geçit yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı. Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı. Mahalle muhtarı Zekeriya Özkan konu ile ilgili açıklama yaptı.

1962 yılında Aksaray Meydanı'na altgeçit yapılacakmış!

1962 yılında trafik sıkışıklığını gidermek için çeşitli semtlerde yeraltı geçitleri yapılacakmış. İlk defa Aksaray Meydanı'nda altgeçit yapılması kararlaştırılmış. 34 dükkanı içinde barındıran geçit, 2 buçuk milyona mal olacakmış.

Başakşehir'de vincin çarptığı üst geçit çöktü!

Başakşehir'de vincin çarptığı üst geçit çöktü. TEM Otoyolu Ispartakule gişeleri sonrası Bahçeşehir istikametinde kamyon üstü vinç üst geçide çarptı.Kaza nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Yahya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Melike Nur Akyıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ekim'de Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Selimpaşa Sokak'ta kuruldu.

Melih Gökçek: Şoför, gazi Yılmaz Yiğit'le tartıştıysa EGO'yla ilgisi kalmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Çiğli altgeçit istiyor!

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımın kolaylaştırılması için bölgeye bir altgeçit yapılması gerektiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu göreve çağırdı

Yahya Kaptan ışıklı kavşağı kapatılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü ’nün 2009 tarih ve 287 sayılı kararına istinaden D-100 Karayolu Yahya Kaptan Işıklı Kavşağı kapatılacak.

KOÇTAŞ Yahya Kaptan'da mağaza açtı!

KOÇTAŞ bir şubesini de Kocaeli'de açtı. Sayısız çeşitliliğe sahip KOÇTAŞ mağazası Yahya Kaptan D-100 bağlantı yolu üzerinde hizmete girdi. Mağaza bugün itibariyle hizmete girerken, Kocaelili vatandaşların akınına uğradı.

Yahya Şenyiğit Haberi

Yahya Şenyiğit

ENS Yapı Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Şenyiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


ENS Yapı Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ENS Yapı Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Mohaç Caddesi, 56. Sokak, No:14 Zemin Kat,...