21 / 05 / 2024

Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi'nin yıkımıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu açıklama yaptı. Öğrencilerin tepkilerine karşılık Vali Mutlu; inşaat ruhsatı bu hafta alınacak, Eylül'de açılacak, dedi

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

İstanbul Anadolu Yakası dev sağlık kompleksleriyle rahatlayacak!

İstanbul’a dev yatırım! İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 17 sağlık tesisi 14 bin çalışanıyla gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen hastaları teknolojik donanımıyla sağlığına kavuşturuyor.

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık!

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO tarafından hayata geçirilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Yakacık Manzara Adalar satılık daire!

Ödemelere göre peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan Manzara Adalar projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık ev!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

Ankara sağlık turizminden nasıl daha fazla pay alır?

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneğinin İç Anadolu Bölge Toplantısı, Ankara'da yapıldı. Toplantıya katılanlar, Ankara'nın sağlık turizminden daha fazla pay alması için beyin fırtınası yaptı.

Üsküdar'da 18 milyon TL'ye satılık özel sağlık tesis alanı!

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi, örnek proje olarak Paris’teydi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Has Mimarlık’ın imzasını taşıyan Anadolu Sağlık Merkezi örnek proje seçildi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, en iyi uygulamalardan biri olarak uluslararası platformda tanıtılacak.

Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi ne zaman açılacak Haberi

Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi'nin yıkımıyla öğrencileri 6 aydır Hacı Hatice Bayraktar Lisesi’nde eğitimlerine devam ediyordu. Aylardır mağdur olduklarını belirten Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi öğrencilerine açıklama İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan geldi...


Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi öğrencileri okulun inşaatının hızlandırılması için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile görüşmüştü. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da Yakacık Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi öğrencilerine twitterdan müjdeyi verdi. 


Mutlu; Bu hafta inşaat ruhsatının alınacağının alınıp işin hızlanacağını belirtirken, öğrencilere yeni öğretim döneminde okullarında olacağının sözünü verdi. 



Kübra...