21 / 05 / 2024

Yakacık Işıl Residance

Yakacık Işıl Residance

Anka Yapı'nın hayata geçirdiği Yakacık Işıl Residance projesi 2013 yılının Mayıs ayında tamamlanacak

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Kartal Yakacık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi muhtelif parsellerde bulunan Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

6 maddede yabancıların tapu ve vatandaşlık işlemleri!

Yabancıların vatandaşlık limitinde yapılan indirim, konut satışlarını arttırdığı gibi, tapu dairelerinde de yoğunluk yarattı. Peki, konut alan yabancıların tapu ve vatandaşlık işlemleri nelerdir?

Kartal Yakacık imar planı değişikliği askıda!

Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi sınırlarındaki bazı parsellerin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uyguma imar planı değişikliği askıya çıktı..

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor!

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor. Royal Garden Yakacık projesinde 200 konut olacak...

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs!

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs henüz açıklanmadı. TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kartal Yakacık imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 10057 Ada 7-8 No’lu Parseller, 10090 Ada 1 No’lu Parsel, 8049 Ada 1-2-3-4-5 Parsellere İlişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Şişli'deki 79 yıllık Gül Apartman yıkılıyor!

Anıtkabir'in mimarı olan Prof. Dr. Emin Onat'ın çizimini yaptığı, Şişli Teşvikiye Şakayık Sokak'taki 79 yıllık Gül Apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.

Yakacık Işıl Residance Haberi

Yakacık Işıl Residance

'İstanbul'un Balkonu' olarak tanımlanan Yakacık'ta 6 bin metrekarelik alana kurulan Işıl Residance projesi 12 ve 14 katlı iki blok halinde yükseliyor. Anka Yapı tarafından inşa edilen projenin inşaat alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi. 96 daireden meydana gelen Işıl Residence projesi Mayıs 2013'te tamamlanacak.


Deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Yakacık Işıl Residence projesinde 115 metrekarelik 2+1 konutlar 215 bin lira ile 255 bin lira, 145 metrekarelik 3+1 konutlar 290 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar Finansbank'tan kredi kullanılabiliyor.


Işıl Residence Yakacık projesi, metro durağına ve E-5'e 5 dakika, TEM'e ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor.


Işıl Residence'ın özellikleri


- Hipermarket ve mini çarşı

- Her daireye 1 adet kapalı otopark alanı

-...