29 / 04 / 2024

Yakacık Life teslimleri

Yakacık Life teslimleri

3 bloktan oluşan ve 67 konutu bünyesinde barındıran Yakacık Life satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 150 bin liradan başlıyor...

Yakacık Life teslimleri!

İçinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Yakacık'ta inşa edilen Tek Yapı projesi olan Yakacık Life teslimleri 2014 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek...

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim!

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 193 konuttan oluşan Hil Kartal Yakacık projesinde konut teslimleri Haziran 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Yakacık Tual Adalar satılık!

Ön talep süreci devam eden proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Yakacık Tual Adalar satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor.

Manzara Adalar Yakacık teslimleri!

Daire tiplerinin 1+01'dan 5+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje D -100 karayoluna 4 dakika bulunuyor. Manzara Adalar Yakacık teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Yakacık Life Projesi!

Teslimlerin hemen yapıldığı Yakacık Life Projesi 67 adet daireden oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Yakacık Manzara Adalar teslimleri!

Daire teslimlerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Yakacık Manzara Adalar satılık ev!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar satılık ev teslimleri 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

İş GYO Manzara Adalar Yakacık satılık!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık satılık konut fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılacak olan projede 975 adet daire yer alıyor.

Manzara Adalar Yakacık konut fiyatları!

Daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek olan Manzara Adalar Evleri'nde taksitler 1.639 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Manzara Adalar Yakacık konut fiyatları...

Yakacık Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar Evleri'nde 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. Peki Yakacık Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

Manzara Adalar Yakacık ödeme koşulları!

Daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek olan Manzara Adalar'da daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Manzara Adalar Yakacık ödeme koşulları...

Yakacık Life teslimleri Haberi

Yakacık Life teslimleri

Yakacık Life satılık daire fiyatları nı haberimizde bulabilirsiniz. Toplamda 67 konuttan meydana gelen ve 3 bloktan oluşan Yakacık Life projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Yakacık Life satılık!


Yakacık Life satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Proje, Yakacık'ta Tek Yapı tarafından konumlandırılıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Yakacık Life temel atma töreni yarın gerçekleştiriliyor.


Konut büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp 117 metrekareye kadar yükseldiği Yakacık Life projesinde  güvenlik ve spor salonu, otopark, yüzme havuzu, kamelyalar yer alıyor.


Yakacık Life teslim tarihi!


Kartal'da Tek Yapı tarafından hayata geçirilen Yakacık Life teslim tarihi 2014 Ocak olarak belirlendi.


Yakacık Life telefon;


Telefon:0216 377 73 33

Web Adresi: tekyapiinsaat.com.tr


Melek...