14 / 05 / 2024

Yakup Arğun

Yakup Arğun

FMY Hamzaoğlu İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Arğun tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Alibeyköy Caddesi'nde kuruldu

BİM 9 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda çılgın fırsat! Kaşar peynir, un, Kağıt havlu...

BİM'in 9 Mayıs 2023 "Birlikten Berekete" aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, Kaşar peynir, un, Kağıt havlu, çikolata gibi pek çok ürün yer aldı. İşte BİM 9 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Microsoft'un Ceo'sundan başarı için tavsiyeler!

Bir çok insan hayatında başarılı olmanın yollarını arıyor. Peki uzun vadede başarılı olmak için neler yapılması gerekiyor? Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, bir işte başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. İşte detaylar...

Musul'un tarihi çarşısı yeniden imar edilecek!

Terör örgütü DEAŞ ile savaşta büyük zarar gören Musul'un tarihi çarşısı eski haline uygun şekilde yeniden inşa edilecek.

Türk mimar Emrah Sevimlisoy'un başarı hikayesi!

Londra’da yaşayan başarılı mimar Emrah Sevimlisoy, “Okurken her zaman çalıştım. Çünkü, çalışma olmayınca sadece okumanın bir anlamı yok” diye konuştu.

İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen'den İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi.. 

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı!

İstanbul’un çekim noktalarından olan Kapalıçarşı, Ocak 2017’den bu yana büyük bir restorasyon sürecinden geçiyor. Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı.

Ömer Arısoy kimdir?

Ömer Arısoy'un 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ömer Arısoy kimdir? Ömer Arısoy, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çarşamba Devlet Hastanesi'nin yüzde 96'sı tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Samsun'un Çarşamba ilçesinde inşa edilen Samsun Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. 56 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen yeni hastanenin yüzde 96'sı tamamlandı.

Çarşamba'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Kapalıçarşı'da kapanan iş yerlerinin sayısı artıyor!

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul’un kalbi Kapalıçarşı’nın son durumunu anlattı: "Kapanan, el değiştiren iş yerlerinin sayısı artıyor. İşimiz ve ciromuz azalıyor. İyimser bakmaya çalışıyorum ama sıkıntımız büyük."

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Yakup Arğun Haberi

Yakup Arğun

FMY Hamzaoğlu İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Arğun tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


FMY Hamzaoğlu İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


FMY Hamzaoğlu İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Alibeyköy Caddesi, Pamukkale Sokak,...