15 / 05 / 2024

Yakup Budak

Yakup Budak

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, projelerini açıkladı. Yakup Budak, çocuklar ve de gençler için kentte rehberlik ve eğitim merkezlerinin kurulacağını bildirdi...

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Budak Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Budak ve Sami Budak ortaklığında kuruldu.

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Şehit Ahmet Budak'ın ailesi için yaptırılan ev teslim edildi!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

Budak İnşaat Eskişehir'de hizmete açıldı!

Eskişehir'de faaliyet gösterecek Budak İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Limited Şirketi açıldı. Şirket, Yakup Satar Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Yakup Budak Haberi

Yakup Budak

Adana Park Otel'de Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Saadet Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Hamza Çalışkan, Saadet Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Fikret Çam, Saadet Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Osman Atıcı, Saadet Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Salih Güzey, Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Mehmet Demir, Saadet Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Kayadan ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda Adana'nın hizmet reçetesini açıklayan Yakup Budak, toplantıya katılanların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Milli Görüş Belediyeciliğini Adana'da şaha kaldıracak projelerini öz kaynakları kullanarak gerçekleştireceklerini ifade eden Yakup Budak, "Milli Görüş Belediyeciliğinde işi ehline vereceğiz. Adaleti gözeteceğiz. 

İsraf etmeyeceğiz. Önce ahlak ve maneviyat prensibini esas alacağız. 

Kapımız herkese açık olacak. Hızlı, doğru, kaliteli, estetik hizmet, insan odaklı sosyal belediyeciliği birlikte hayata geçireceğiz"...