18 / 05 / 2024

Yakup Canbolat kimdir

Yakup Canbolat kimdir

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı. Peki, Yakup Canbolat kimdir?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Hakkari'de 3 katlı, 9 kubbeli cami inşa ediliyor!

Hakkari’de ilk defa 3 katlı, iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin temeli atıldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla b

Yakup Canbolat Hakkâri-Yüksekova Havalimanı’nda inceleme yaptı!

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 26 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılacak olan Hakkâri-Yüksekova Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

Yakup Canbolat Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, Hakkâri-Yüksekova Havaalanı’nda incelemelerde bulundu. Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması planlanan Hakkâri-Yüksekova Havaalanı’nda inceledi.

Yakup Demirhan kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetim Daire Başkanı Yakup Demirhan kimdir? Yakup Demirhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Koruma Uygulama ve Denetim Daire Başkanı Yakup Demirhan...

Yakup Canbolat kimdir?

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı. Peki, Yakup Canbolat kimdir?

Yakup Hazan kimdir?

Mimar Yakup Hazan kimdir? Mimar Yakup Hazan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Yakup Hazan, hangi üniversitenin mimarlık bölümünden mezun oldu? İşte Yakup Hazan...

Yakup Koçal kimdir?

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal kimdir? Yakup Bilgin Koçal ne zamandan beri Yalova Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Yakup Koçal'ın biyografisi ve Yalova Belediyesi...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Yakup Canbolat kimdir Haberi

Yakup Canbolat kimdir

Yakup Canbolat kimdir?

1969 yılında Çorum Alaca'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Alaca'da tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimini kazandı. 1991 yılında mezun oldu. 1992 yılında Konya'da kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. 


8 ay boyunca İngiltere'de dil eğitimi aldı. Kahramanmaraş'ın Andırın ve Afşin ilçelerinde kaymakam vekili görevlerinde bulundu. Sırasıyla 1995-1998 yıllarında Durağan (Sinop), 1998-2000 Yedisu (Bingöl), 2000-2003 Cumayeri (Düzce), 2003-2005 Kahta (Adıyaman) ilçelerinde kaymakamlık, 2005-2007 yıllarında Yozgat Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

2007 yılından beri de Söğüt (Bilecik) Kaymakamlığı görevini yürüten Canbolat, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Eğitim Daire Başkanlığı görevini yürüttü.


23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı.


Canbolat, evli...