03 / 05 / 2024

Yakup Demirhan ibb

Yakup Demirhan ibb

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetim Daire Başkanı Yakup Demirhan kimdir? Yakup Demirhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Koruma Uygulama ve Denetim Daire Başkanı Yakup Demirhan...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100  bin TL sermaye bedeli ile Alper Şen ve Serkan Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Halime Demir ortaklığında kuruldu. 

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Demirhan ibb Haberi

Yakup Demirhan ibb

Yakup Demirhan kimdir?

Yakup Demirhan, Küçükköy Vefa Poyraz Lisesi ve İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, meslek hayatına özel mimari proje ve inşaat bürosu ile başladı. Yurt dışında çeşitli inşaat şantiyelerinde çalıştı. 

Mimarlar Odası-İstanbul Şubeye bağlı Trakya 2.Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde Belediye Başkan Danışmanlığı görevini yaptı. 


TOKİ'de uzman mimar olarak görevlendirildi. IBB-PDKTK (Proje Değerlendirme Koordinasyon Takip Kurulu) üyeliğinde;  İstanbul'un ulaşımı meydan ve yatırımların düzenlenmesi çalışmalarında; 28.09.2006 tarihli İBB İmar Yönetmeliği çalışmalarının başlatılması ve bitirilmesinde,  kent bütününde geçerli olacak, yeni açılım 5000' lik plan notlarının belirlenmesinde görev aldı. 2006-2012 yılları arasında Boğaziçi İmar Müdürü olarak görev yaptı. 


İmar Kanunu,  Yapı Denetim Kanunu,  Kat Mülkiyeti Kanunu,  Kamu İhale Kanunu, Otopark Yönetmeliği, Sığınak Yönetmeliği, Planlı alanlar tip imar yönetmeliği ile Yapı denetimi...