16 / 05 / 2024

Yakup Erol

Yakup Erol

Karlıdağ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Kaçtaş, Yakup Erol tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Akpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas'ın cicim ayları karantinada geçiyor!

14 aylık ilişkilerini 15 Aralık tarihinde resmiyete döken Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın cicim ayları karantinada geçiyor...

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas'tan hamilelik iddialarına yanıt!

Erol Özmandıracı'nın eşi ve oyuncu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Akmerkez'de alışveriş yaptığı sırada görüntülendi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan oyuncu, 'Hamile misiniz?' sorusu cevapladı...

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

Erol Özmandıracı ile Naz Elmas Maldivler'de!

Güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı balayı için Maldivler'e gitti. Naz Elmas tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor...

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Erol Tapar, Akiş GYO Mali ve İdari İşler Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Direktörü pozisyonuna Erol Tapar atandı....

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Yakup Erol Haberi

Yakup Erol

Karlıdağ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Kaçtaş, Yakup Erol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Karlıdağ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...