23 / 07 / 2024

Yakup Hazan mimarlık

Yakup Hazan mimarlık

Mimar Yakup Hazan kimdir? Mimar Yakup Hazan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Yakup Hazan, hangi üniversitenin mimarlık bölümünden mezun oldu? İşte Yakup Hazan...

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Sevinç tarafından kuruldu.

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnunda  50 bin TL  sermaye bedeli ile Yakup Aslan tarafından kuruldu.

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Ballı tarafından kuruldu.

İmrahors Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmrahors Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Alican Duru ve Yakup Can Memişoğlu ortaklığında kuruldu.

Elit 34 Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 34 Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Bozlar tarafından kuruldu.

Teknik Restorasyon Mimarlık İnşaat Limited kuruldu!

Teknik Restorasyon Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Spor tarafından kuruldu.

Mana Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mana Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk ve Yakup Gülmez tarafından kuruldu.

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baş ve Yakup Kadir Akbaş ortaklığıyla kuruldu.

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 in TL sermaye ile bugün A. Yakup Ateş imzasıyla kuruldu.

Mmd Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mmd Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mustafa Duran ve Yakup Bozdemir tarafından kuruldu.

Troy Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troy Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih'te Yakup Kodalak tarafından kuruldu.

Yakup Hazan mimarlık Haberi

Yakup Hazan mimarlık

Yakup Hazan kimdir?

Yakup Hazan, 1955 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta, lise tahsilini Ankara'da tamamladı. ADMMA Mimarlık Bölümü'nü 1978'de bitirdi. 1984 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Bölümü'nü bitirerek Yüksek Mimar ve Restorasyon Uzmanı oldu. 


1986 yılından bu yana yarışma yöntemi ile kazandığı projeler uygulandı. Konut, otobüs terminali, idari binalar, askeri binalar, opera binası, kültür merkezleri, havaalanı, turistik tesis gibi konularda projeler üretti ve ürettiği projeler uygulandı. 


Ayrıca rölöve ve restorasyon proje çalışmaları yaptı. Havaalanı konusunda, yabancı danışmanlarla birlikte yurtiçi ve yurtdışında proje ve uygulamalar yaptı. 


Çeşitli mimari proje yarışmalarında 7 birincilik olmak üzere 30'un üzerinde ödül ve mansiyon aldı. Çeşitli yarışmalarda da asli jüri olarak görev yaptı.


Mimar Yakup Hazan projeleri..

Erzincan Havaalanı İç ve Dış Hatlar Terminali (2011)

Hatay Havaalanı İç ve Dış Hatlar Terminali...