07 / 05 / 2024

Yakup Kasa

Yakup Kasa

İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yakup Kasa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, Özkul Sokak Köşem Apartmanı'nda kuruldu.

Yeni kasa Linea Türkiye’ye geliyor! Egea’nın yerine geçecek, işte fiyatı

Egea’dan önce Türkiye’deki en popüler sedan model olan Linea efsanesi yenilenen kasasıyla tekrardan pazara çıkıyor. İşte yeni kasa Linea’nın fiyatı ve diğer detaylar...

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Fiyatı düştükçe düşüyor! Etiketi görenler kasa kasa alıp buzluğa atıyor!

Kırmızı et fiyatlarının cep yaktığı bugünlerde vatandaşın alternatifi beyaz et ev çoğunluklu tavuk oluyor. Ancak balıkçı tezgahlarında palamutun fiyatını görenler kasa kasa alıp stok yapmaya başladı.

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Milyonlarca altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Bankalara kasa ücreti ödemenize gerek kalmadı

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

Volta Vm5 Geniş Kasa 2+1 Kişilik Elektrikli Motosiklet Kaç TL? İşte 19 Nisan 2022 Fiyat Listesi!

Volta Vm5 Geniş Kasa 2+1 Kişilik Elektrikli Motosiklet fiyatı belli oldu. Peki Volta Vm5 kaç lira? İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Yakup Kasa Haberi

Yakup Kasa

İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yakup Kasa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.


İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  2-internet üzerinden her türlü  gayrimenkul; alım,satım, kiralama komisyonculuğu hizmetleri vermek. 3-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 4-Emlak...