29 / 04 / 2024

yakup kenan arıkanın konağı

yakup kenan arıkanın konağı

Ressam Abidin Dino ve kardeşi Arif Dino' nun da 1940' Iı yıllarda sürgün hayatı sırasında yaşadığı Osmanlı subayı Yakup Kenan Arıkan'ın tarihi konağı turizme kazandırılacak...

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Altın yükselişte! Yatırımcılar hazır olda bekliyor! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün de yükselişini devam ederken yatırımcılar adeta hazır olda bekliyor. Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları.

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

yakup kenan arıkanın konağı Haberi

yakup kenan arıkanın konağı

Develi ilçesinde bulunan Yakup Kenan Arıkan Konağı'nın kültürel miras olara ilçeye kazandırılma çalışmaları, tarihi gerçeklerin de ortaya çıkmasını sağladı. Yakup Kenan Arıkan'ın torunu Burak İstanbullu, dedesinin Osmanlı döneminde Hacin'de, Yemende savaşları yaşamış ve iki yıl İngilizlerin elinde Mısır'ın İskenderiye ile Usare kamplarında esir kaldığını, Çanakkale ve Kurtuluş savaşlarına katılıp, İstiklal Madalyası aldığını söyledi. Burak İstanbullu, Develili Subay Yakup Kenan Arıkan'ın esir kampındayken bir fotoğraf makinesi satın aldığını, esir kampında çektiği fotoğrafları. Develi'de esirlerin yakınlarına hediye etiğini ve bu fotoğrafları yakında sergiye açacaklarını belirtti.

ABİDİN DİNO SÜRGÜNDE BU KONAKTA KALDI 


Yakup Kenan Arıkan'ın torunu Burak İstanbullu, tarihi konakta Abidin Dino ve kardeşi Arif Dino'nun da 1940'lı yıllarda sürgün hayatını yaşadığını belirtmesi, tescilli olan konağa ilgiyi artırdı. Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, Develi...