23 / 06 / 2024

Yakup Pişkin kimdir

Yakup Pişkin kimdir

AKP İlçe Başkanı Yakup Pişkin ve yönetimi, basın mensupları ile bir araya geldi. Pişkin, 1 Kasım seçim öncesi verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini söyledi

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pişkin tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Depremde yaptığı binalar yıkılan müteahhitten pişkin savunma

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yurttaşlar tek yürek olmuş bir yandan bölgeye yardım yağdırırken bir yandan da bölgedeki inşaat şirketleri ve müteahhitler sorgulanıyor.

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hükümetin sosyal konut projesine ilişkin "Bugüne kadar konut almayan, konut ihtiyacını gidermeyen her zaman pişman olmuştur. Önümüzdeki yıl pişman olmaya devam edecektir" yorumunu yaptı.

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Depremin ardından müteahhitlerden pişkin savunma: Şartlar öyleymiş!

İzmir depreminde yıkılan binaların müteahhitlerinden 7’si tutuklandı. Emniyet’te verdikleri ifadelerinde şüphelilerin benzer şeyler söylediği, “Biz binaları zamanın kurallarına uygun şekilde yaptık. Sonrasında bunları denetlemeyenler sorumlu” dediği ortaya çıktı.

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Bayram ve Cihan Pişkin tarafından kuruldu.

Pelin Alpkökin kimdir?

Pelin Alpkökin İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı oldu. Peki Pelin Alpkökin kimdir? Pelin Alpkökin hangi işlerde görev aldı?

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Holborn Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holborn Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Pişkin tarafından kuruldu...

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serhat Pişkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Yakup Pişkin kimdir Haberi

Yakup Pişkin kimdir

AKP Gazipaşa İlçe Başkanı Yakup Pişkin ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile Cafe Park'ta bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. AKP ilçe Başkanı Pişkin, önümüzdeki süreçte birçok önemli projenin ihaleye çıkacağını ve Gazipaşa'nın marka değerinin artacağını söyledi. Pişkin ayrıca, önceki gün Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazipaşa halkına selam söylediğini açıkladı.



YOL MÜJDESİ 

Gazipaşa-Ermenek arasına bir yol yapılacağını müjdeleyen Pişkin, "Gazipaşa-Ermenek arasına yapılacak bir yol projemiz var. Bu bizim Ankara ziyaretimiz esnasında bir heyet gelerek yol güzergâhı hakkında Sugözü Mahallesinde etüt çalışması gerçekleştirmiş. Aldığımız duyumlara göre yolun ihalesi önüm tizdeki aylarda yapılacak. Bakanlık ihale yapıldıktan sonra en kısa süre içinde ihaleyi alacak olan firmadan yolu bit imi esini isteyecek. Gazipaşa-Ermenek arasına en kısa zamanda yol yapılacak" dedi. Yakacık-Güney arasındaki sahil...