03 / 05 / 2024

Yakup Tahincioğlu vefat

Yakup Tahincioğlu vefat

20 Nisan tarihinde vefat eden Tahincioğlu Holding kurucusu Yakup Tahincioğlu'nun cenazesi 22 Nisan'da kaldırılacak...

Tahincioğlu Holding'in kurucusu Yakup Tahincioğlu vefat etti!

Tahincioğlu Holding ile Kent Gıda Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu Yakup Tahincioğlu bugün hayatını kaybetti...

Münir Tahincioğlu vefat etti!

Münir Tahincioğlu hayatını kaybetti. Tahincioğlu için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market yerine ofis yapacak!

Metro Marketler için bir bir inşaat firmalarıyla anlaşan Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaştı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Boduroğlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi Eski Dekanı, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Hasan Boduroğlu vefat etti. Işık Üniversitesi Boduroğlu için taziye ilanı yayınlattı..

Tahincioğlu İstinye projesi 1 yıl sonra lansmana çıkacak!

Özcan Tahincioğlu, İstinye ihalesine uzun zamandır hazırlandıklarını anlatarak, agresif bir yol izlediklerini söyledi. Emlak Konut ihale sistemine inandıklarını vurgulayan Tahincioğlu, “Değer yaratacağınıza inanıyorsanız, alırsınız” dedi..

Özcan Tahincioğlu: 'Ödeve iyi çalıştık İstinye'yi aldık'

Emlak Konut GYO'nun İstinye arazisi ihalesini rekor teklifle kazanan Özcan Tahincioğlu, ihale sistemini eleştirenlere cevap verdi: "Uzun zamandır bölgeyi izliyoruz. Ödeve iyi çalıştık ihaleyi aldık"

Tahincioğlu İstinye'ye konut, apart otel ve park yapacak!

Emlak Konut İstinye arazi ihalesini kazanan Tahincioğlu; "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz." dedi..

İstinye ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut GYO, İstinye arsa satışı ihalesinde en yüksek teklifin 3.67 milyar liralık "arsa satışı karşılığı satış toplam geliri" ile Tahincioğlu Gayrimenkul-Tahincioğlu Yapı ve Nida İnşaat ortaklığı tarafından verildiğini duyurdu.

Emlak Konut'un İstinye'deki arsa ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut GYO'nun İstinye'deki arsa ihalesinde en yüksek teklifi 3.67 milyar lira ile Tahincioğlu şirketi verdi.

Tahincioğlu Emlak Konut İstinye arsa ihalesini kazandı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO’nun bugüne kadar düzenlemiş olduğu bütün ihaleler içerisindeki en yüksek arsa satış bedeli 1.876.392.000 TL ile kazandı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinin 1,5 yıl içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Arsa toplama çalışmalarına devam eden projede 70 bin metrekare alan için anlaşma sağlandı.

Tahincioğlu'nun Nidapark Beykoz Karlıtepe projesi geliyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Beykoz projesi için Karlıtepe'de arsa topluyor. Yaklaşık 70 bin metrekarede anlaşmaya varan Tahincioğlu, boğaz manzarasına hakim tepede 250 bin metrekareyi hedefliyor...

Tahincioğlu Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yapı İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, Ataşehir Barbaros Mahallesi 'nde kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlanan Nidapark Seyrantepe Evleri'nin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Evleri nerede?

Yakup Tahincioğlu vefat Haberi

Yakup Tahincioğlu vefat
Tahincioğlu Holding ile Kent Gıda Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu Yakup Tahincioğlu, 20 Nisan 2013 tarihinde vefat etti. Tahincioğlu'nun cenaze töreni 22 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 15.00'da Kozlu Süryani Kadim Mezarlığı'nda düzenlenecek. Tahincioğlu'nun aile ve Tahincioğlu Gayrimenkul taziye ilanı...