08 / 07 / 2024

Yakup Topuz

Yakup Topuz

Topuzlar Turizm Otomotiv İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Topuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Menekşe Sokak'ta kuruldu.

Topuz Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu! 

Topuz Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Kartal'da Murat Çelik Topuz ve Sinan Çelik Topuz ortaklığında kuruldu.

Topuz Makina Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Makina Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdilkadir Topuz tarafından kuruldu.

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Topuz tarafından kuruldu.

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul'da yer alan konutunu satmak için vekalet aldıkları eski futbolcu Mehmet Topuz'u 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Faruk Topuz yeni şirket kurdu!

Türkiye'de onlarca proje üreten Topuzlar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Topuz, yeni şirket kurdu. 

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topuz tarafından kuruldu. 

Eski bakanlardan Ali Topuz son yolculuğuna uğurlanıyor!

Eski İmar ve İskan Bakanlarından, eski CHP milletvekili ve eski İstanbul İl Başkanı Ali Topuz'u son yolculuğuna uğurlamak üzere tören düzenledi.

Eski bakanlardan Ali Topuz vefat etti!

37. Hükümet'te İmar ve İskan, 40. Hükümet'te Köyişleri, 42. Hükümet'te ise Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı görevlerini yürüten Ali Topuz, 87 yaşında hayatını kaybetti...

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Nurdoğan Topuz kimdir?

Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü oldu. Peki, Nurdoğan Topuz kimdir? Nurdoğan Topuz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yakup Topuz Haberi

Yakup Topuz

Topuzlar Turizm Otomotiv İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Topuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu.


Topuzlar Turizm Otomotiv İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon,  kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını...