15 / 05 / 2024

Yakup Türköz Özel ve Meslek Eğitim Okulu nerede

Yakup Türköz Özel ve Meslek Eğitim Okulu nerede

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz'ün, babası adına inşa ettirdiği özel meslek eğitim okulunun açılışı yapıldı. Okul, Trabzon'un Of ilçesine bağlı Cumapazarı beldesinde zihinsel engellilere özel hizmete girdi...

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Türk Kızılay'dan Filistin'deki 300 aileye kira yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türk Kızılay, Filistin'deki toplam 300 aileye kira desteği verecek.

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Türk Kızılayı'ndan İdlib'e 1.300 kalıcı briket konut!

Hürriyet gazetesi yazarı Özgür Altuncu, köşe yazısında Türk Kızılayı'nın Suriye’nin İdlib kentine bağlı Meşhad Ruhin bölgesinde 1300 kalıcı briket konutu ihtiyaç sahiplerine teslim ettiğini yazdı. İşte Altuncu'nun o yazısı...

Türk Kızılay, İdlib'te tamamladığı 784 briket eve aileleri yerleştiriyor!

Türk Kızılay, Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde inşasını tamamladığı briket evlerden 784'üne aileleri yerleştirmeye başladı.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türk Kızılay ve Yeşilay arasında protokol imzalandı!

Protokol çerçevesinde Türk Kızılay ve Yeşilay'a 76 şehirde 676 bin metrekare üzerindeki 20 hizmete hazır hazine taşınmazı bina tahsis edildi

Yakup Türköz Özel ve Meslek Eğitim Okulu nerede Haberi

Yakup Türköz Özel ve Meslek Eğitim Okulu nerede


Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz'ün, babası adına inşa ettirdiği özel meslek eğitim okulunun açılışı yapıldı.


Of ilçesine bağlı Cumapazarı beldesinde zihinsel engellilere yönelik olarak yapılan okulun açılış törenine, Vali Abdil Celil Öz,  AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Of Kaymakamı Eray Aydın, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcular Bosingwa, Özer Hurmacı ile Colman katıldı.


Törende konuşan Vali Öz, engelli vatandaşların topluma kazandırılması noktasında okulun büyük fayda sağlayacağını belirterek, "Bugün Türkiye'de engelli vatandaşların eğitime kazandırılmaları durumu yüzde 95'i bulmuştur. Trabzon'da çalışan iş adamları memleketine yatırım yapıyor ve memleketini unutmuyor. Bu güzel yatırım için Murat beye teşekkür ediyorum. İnşallah Trabzonspor'umuz da bizi pazartesi günü mutlu edecek" dedi.


Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Türköz ise aile olarak bu okulu...