27 / 09 / 2024

yakupoğlu emlak

yakupoğlu emlak

Yakupoğlu Gayrimenkul, Ankara Akyurt'ta 35 bin metrekare kapalı alanı olan sanayi ve depolama tesisini kiraya verecek

Mersinli emlakçılar, ‘Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’ne hazırlanıyor...

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi, gayrimenkul sektöründe 15 Eylül’de uygulamaya konulup sektöre önemli yenilikler getirecek Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’nin detayları hakkında üyelerini konu ile ilgili bilgilendirdi.

Hong Kong emlak sektörü için 2024'ün de zor geçmesi bekleniyor!

Hong Kong'lu emlak geliştiricileri, sürekli rtan finansman maliyetleri ve emlak piyasasındaki yavaşlamayla boğuşurken 2024 yılında da zorlu bir süreçle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erman Yakupoğlu tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de Meral Yakupoğlu  tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hashemıza tarafından kuruldu.

yakupoğlu emlak Haberi

yakupoğlu emlak

Yakupoğlu Gayrimenkul İnşaat ve Kiralama A.Ş, Ankara Akyurt'ta 5 bin metrekareden 35 bin metrekareye kadar kapalı alanı bulunan sanayi ve depolama tesislerini kiraya verecek. Toplam 12 adet bağımsız bölümden oluşan tesisler Ankara'nın yeni fuar merkezinin karşısında bulunuyor. Yeni inşa edilen binada data, telefon ve elektrik hatları çekilmiş 6 bin metrekarelik toplam 4 adet idari ofis yer alıyor. Yakupoğlu İnşaat ve Kiralama A.Ş güvencesiyle her türlü altyapısı yapılmış sanayi ve depolama tesisleri İstabul ve Samsun otoban girişine 7 dakika mesafede.
Tel: 0530 314 10 26
ydsakyurt@yakupoğlu.com.tr

Zeynep Karabağ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar...