19 / 05 / 2024

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm adres

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm adres

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Mehmet Ali Yekta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Mehmet Ali Yekta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu.

Mardem Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardem Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu

Manna Turizm İnşaat ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manna Turizm İnşaat ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aycan Algethamı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mahir Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Beşiktaş 'ta Gayrettepe Mahallesi içinde kuruldu.

Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi, Mustafa Öztürk, Mehmet Veyis Koçulu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Şişli 'de Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Çelik Palas Bursa Oteli'ni 39 milyon 225 bin dolara Regina Termal Otelcilik satın aldı!

Bursa Osmangazi Çekirge mahallesinde yer alan Çelik Palas Bursa Oteli'ni Regina Termal Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi satın aldı. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

Metemtur Otelcilik yüzde 40 hasılat bedelini satıyor!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik yüzde 40 hasılat bedelini satı yor...

MCD Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MCD Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cem Dalva, Meir Dalva tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Ambarlıdere Yolu Sokak'ta kuruldu

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm adres Haberi

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm adres

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Mehmet Ali Yekta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi iş konusu; Turizm ve otelcilik hizmetleri yapmak.


Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi adres: Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Kehribarcı Sokak,...