30 / 04 / 2024

Yalçın Karayağız kimdir

Yalçın Karayağız kimdir

MSGSÜ Rektörü Yalçın Karayağız yaptığı açıklamada istediklerini almadan binadan tahliyelerinin söz konusu olamayacağını söyledi.

Akademisyenler, Beylikdüzü'nde kenti tasarlayacak!

Şehir plancılığı konusunda işin uzmanları ile istişare yapan ve akademisyen desteği alan Beylikdüzü Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Yalçın Karayağız kimdir Haberi

Yalçın Karayağız kimdir


Birgün gazetesinde yer alan habere göre, Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne yakın olması 'sakıncalı' olduğu sebebiyle tahliye edilmesi gündeme gelen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuarı binası önünde Rektörlük tarafından bir basın açıklaması yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Yalçın Karayağız, senato üyeleri ve velilerin katılımıyla yapılan basın açıklamasında alınan kararın hükümsüz olduğu belirtildi.

Karayağız'ın açıklaması şu şekilde:

"Bize yer gösterilmeden, 6 yaşından 25 yaşına kadar eğitim verilen kurumumuzun Beşiktaş'taki binadan tahliyesi istendi. Tahliyeyi TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı istiyor.

Milli Saraylar binanın mülk sahibi değil. Tahliyeyi yalnızca Maliye Bakanlığı geçerli nedenler göstererek dava ettikten sonra isteyebilir. Hakkımızda Maliye Bakanlığı tarafından açılmış hiçbir dava yok.

Ayrıca bizim buradan çıkabilmemiz için öğrenciler, akademisyenler ve çalışanlar için kabul görebilecek bir yer gösterilmesi gerekirdi. Milli Sarayların böyle...