08 / 05 / 2024

yalçınlar group göl mahal

yalçınlar group göl mahal

Yalçınlar Group'un Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Göl Mahal Villaları'na son zamanlarda ABD'li ve Avrupalı yatırımcılar ilgi gösteriyor...

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!

Fortune Türkiye tarafından bu yıl 10.su hazırlanan "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesi pek çok başarılı kadını bir araya getirdi. Listede Türkiye'nin en güçlü kadınları yer alıyor...

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Kanada'da en iyi mektubu yazana göl kenarında müstakil ev!

Kanadalı bir kadın, Calgary kenti yakınlarında bulunan göl kenarındaki müstakil evini düzenlediği mektup yazma yarışmasının kazananına verecek.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi!

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesinde evler iki katlı villalar olarak yükseliyor. 

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

Mesut Özil ve Amine Gülşe yalı dairesi bakıyor!

Mesut Özil ve Amine Gülşe İstanbul'da yalı dairesi bakıyor. Baharda evlenmeyi planlayan çift Mesut Özil'in jestleri ile konuşuluyor.

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Batı Mahal'de 2. etap teslimleri Mart'ta!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

yalçınlar group göl mahal Haberi

yalçınlar group göl mahal

Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Göl Mahal Villaları projesi yabancıların ilgi odağı oldu. Özellikle mütekabiliyet yasasından sonra Körfez ülkelerindeki yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği projede son dönemde ABD'li  ve Avrupalı yatırımcıların da ilgisini...