02 / 07 / 2024

yalçınlar grup yılın son kampanyası 2013

yalçınlar grup yılın son kampanyası 2013

Yalçınlar Group tarafından İstanbul'un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları'nda, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Yılın zirvesine çıkan euroda son dakika gelişmesi! İşte 7 Haziran 2022 euroTL!

Euro kuru yılın zirvesi olan 17,95 lira seviyesine yükseldi. Milyonlarca vatandaş euro kurunu yalından takip etmeye başladı. Yurt içi piyasalarda bugün milyonlarca vatandaş tarafından aratılıyor. Peki euro kaç TL oldu? İşte 7 Haziran 2022 euro kuru...

Kadınlar konut alımında 8 yılın rekorunu kırdı!

Konut satışlarının cinsiyete göre dağılımı değerlendirildiğinde, 2014-2021 döneminde seneler itibarıyla kadınların satın aldığı konut sayısında yaşanan yükseliş ön plana çıktı. Kadınlar, 2014 yılında 343 bin 209 konut satın alırken bu sayı 2021'de 506 bin 495 oldu.

Konutta son 15 yılın en karlı dönemi!

Etnik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın, inşaat sektörünün koronavirüs salgını sonrası sıçrama gösterdiğini ve konut sektörünün teşvikler ve krediler ile birlikte hızlı bir toparlanma yaşadığını belirtti. Aydın, "Konut almak isteyenler için de son 15 yılın en karlı günlerindeyiz" dedi...

İnşaat sektörü 2018 yılının 2’nci yarısında hareketlenecek!

Türkiye’nin hala yabancı yatırımcının gözdesi olduğunu belirten Kırkıncıoğlu Grup CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu "2018 yılının 2’nci yarısında sektör hareketlenecek" dedi.

MGC Legal, gayrimenkul alanında yılın hukuk bürosu seçildi!

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

ODE Yılın Yalıtım Firması ödülünü aldı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, 10'uncu Global Yalıtım Konferansı'nda. Yılın Yalıtım Firması ödülünü kazandı. Aynca ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Yalıtımda Yılın İşadamı" seçildi.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Ege Yapı Kağıthane projesi bu yılın ikinci yarısında ön satışa çıkacak!

EgeYapı Group, bu yıl Kağıthane ve Yedikule’de 1 milyar 350 milyon lira değerinde iki projeyi başlatıyor. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı “Yılın 2. yarısında Kağıthane’deki proje ön satışa çıkarılacak” dedi.

BTM 40'ıncı yılını fuarda kutluyor!

Yalıtım sektöründe 40’ıncı yılını kutlayan BTM, 21-25 Nisan arasında İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar merkezinde gerçekleşecek Uluslararası Yapı Fuarı’na katılıyor. Şirket için 2015 çok önemli...

Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 180 milyon dolar yatırım değerine sahip. Projede 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek.

HG Grup bu yılın ikinci çeyreğinde inşaat sektörüne girecek!

O Gün İnşaat firma ortağı Hasan Gün, yeni şirketleri HG Grup ile bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren aktif olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi...

Yalçınlar Grup ürün çeşitlerini artıracak!

Yalçınlar Grup, bu yıl ürün çeşitlerinde artışa gidecek. Faaliyetlerini ve hedeflerini anlatan şirket müdürü Cengizhan Yalçın, "Toplamda da 400 bin kaleme yakın ürün satışı gerçekleştiriyoruz.

yalçınlar grup yılın son kampanyası 2013 Haberi

yalçınlar grup yılın son kampanyası 2013

YALÇINLAR Group tarafından İstanbul'un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları'nda, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yalçınlar Group, tüketiciler adına KDV'nin tamamını ödüyor. Pek çok ekstranın da fiyata dahil edildiği kampanyada ayrıca, tüketicilere bankasız 60 ay vade imkânı da sunuluyor. 



Taraf...