02 / 05 / 2024

Yalçıntepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe

Yalçıntepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe

Yalçıntepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Türkiye’de 18 milyonu aşan yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu belirterek, yapılaşmanın yüzde 60’ının da 20 yaş üzeri konutlardan oluştuğunu söyledi

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mert Ali Yalçın, Ebru Alpaslan Turunç, Hasan Yaşar Narmanlı ve Serhat Uğurli tarafından kuruldu. 

Yalçıntepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe Haberi

Yalçıntepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe


Yeterli ve sağlıklı barınma hakkının karşılanması düşüncesinden hareketle ortaya çıkan Dünya Konut Günü, tüm dünyada Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanıyor. Peki, ülkemizdeki konutların durumuna bakıldığında bu günü kutlamak mı yoksa kutlayabilir hale gelmek mi gerekiyor? Konut seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini biliyor muyuz? Dünya Konut Günü kapsamında açıklama yapan Yalçıntepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Türkiye’de 18 milyonu aşan yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu belirterek, yapılaşmanın yüzde 60’ının da 20 yaş üzeri konutlardan oluştuğunu söyledi. Konutların yüzde 45’inin oturulamaz durumda olduğunu ve depreme karşı acilen güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Yalçıntepe, kentsel dönüşümün depremden korunmak için hayati önem taşıdığını ifade etti. Yalçıntepe, şunları söyledi:  “Kentsel dönüşümün bir binayı yıkıp yerine tekrar bir bina yapmak olarak...