27 / 04 / 2024

Yalçıntepe Maximoon fiyat listesi

Yalçıntepe Maximoon fiyat listesi

Yalçıntepe Maximoon projesi kapsamında yeni yıla özel peşin ödemelerde yüzde 5 indirim ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği sunuluyor. Projede 56 metrekare 1+1'lerin fiyatları 126 bin TL'den başlıyor

Maximoon teslim tarihi!

Maximoon teslim tarihi kapsamında konutların 2014 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Yalçıntepe Group projelerinden olan Maximoon Bahçeşehir Evleri kapsamında konutların Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar alıcılarını bekliyor!

İstanbul'un Boğazı'nda bulunan yalıların yeni sahiplerini bekliyor. Satışa sunulan yalıların fiyatı 7.5 milyon ila 150 milyon TL arasında değişiyor. 

Dünyanın en pahalı 10 evi seçildi!

Dünyanın en pahalı 10 evi seçildi. Dillere destan Zeki Paşa Yalısı, dünyanın en pahalı ikinci evi oldu. Tarihe tanıklık eden yalının fiyatı ise tam 95 milyon dolar....

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Beykoz Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

Gökhan Çakmak: Konut satışlarımızı doğru fiyatlandırmayla yapmamız gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

Maximoon Evleri projesi 2015'te teslim!

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Maximoon'da 12 ay 0 faiz! 107 bin TL'ye!

Yalçıntepe Group'un İstanbul Bahçeşehir'deki projesi Maximoon'da Ramazan'a özel avantajlar dikkat çekiyor. Kampanya ile 107 bin TL'den başlayan fiyatlar, peşin alıma yüzde 5 indirim, 12 ay 0 faiz ve KDV fırsatı sunuluyor

Maximoon projesinde KDV Yalçıntepe Group tarafından karşılanıyor!

Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Maximoon projesinde Ramazan münasebetiyle başlatılan kampanyada KDV Yalçıntepe Group tarafından karşılanıyor. Projede daire fiyatları 107 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Yalçıntepe Maximoon fiyat listesi Haberi

Yalçıntepe Maximoon fiyat listesi

Maximoon projesi, Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Maximoon Bahçeşehir projesi, Yalçıntepe Group tarafından inşa ediliyor. 


Yalçıntepe Maximoon projesi kapsamında 1.332 konutun yanı sıra 93 mağaza yer alıyor. Proje kapsamında toplamda 8 blok bulunuyor. 




Yalçıntepe Maximoon satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 




Yalçıntepe Maximoon fiyat listesi!

39 metrekare 1+0'ların fiyatları 107 bin TL'den

56 metrekare...