03 / 05 / 2024

yalçıntepe maximoon fiyatları

yalçıntepe maximoon fiyatları

Maximoon Evleri'ni inşa eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, grubun başarı öyküsünü, Maximoon'un Bahçeşehir'e getirdiği yenilikleri ve 2012 yılında inşaat sektörünü hangi gelişmelerin beklediği hakkındaki görüşlerini paylaştı

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

İzmit’in yalıları İstanbul’a rakip oldu!

İzmit Körfezi’nde Darıca ve Körfez ilçelerinde yer alan yalılar fiyatları ile İstanbul Boğazı’ndaki yalıların fiyatlarını geçiyor. 1 milyon lira ile 25 milyon lira arasında olan fiyatlar yalıların özelliklerine göre değişiyor…

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Boğaz'daki 60 yalı satılmayı bekliyor!

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattında 60'a yakın yalı satılmayı bekliyor. Satışa çıkarılan yalıların fiyatları ise 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında değişiyor.

Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017!

Toplam 660 milyon TL yatırımla inşa edilen Büyük Yalı Zeytinburnu projesinde 1.500 konut, ofis ve ticari birim alanları bulunuyor. Proje Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017...

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Varyap Yalıkavak'ta fiyatlar 390 bin Euro'dan başlıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesinin lansmanını, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yaptı.

Büyük Yalı İstanbul proje fiyatları!

Dün lansmanı gerçekleşen Büyük Yalı İstanbul proje fiyatları 1 milyon TL’den başlayarak değişiyor. Projede ilk olarak 560 ünite satışa çıktı.

Beşirli Yalı Evleri daire fiyatları!

Beşirli Yalı Evleri daire fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. NT Yapı tarafından hayata geçirilen Beşirli Yalı Evleri projesi Temmuz 2017 tarihinde teslim edilecek...

Bodrum'da konut fiyatları yüzde 200 arttı!

Markalı konut projeleri Bodrum'da konut fiyatlarını artırdı. Yüzde 200 oranında artan fiyatlardan en çok Türkbükü ve Yalıkavak etkilendi. Yalıkavak'ta fiyatların yüksekliğinin bir sebebi de imarlı arsaların azlığı.

yalçıntepe maximoon fiyatları Haberi

yalçıntepe maximoon fiyatları

Kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında Maximoon Evleri'ni inşa eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, grubun başarı öyküsünü, Maximoon'un Bahçeşehir'e getirdiği yenilikleri ve 2012 yılında inşaat sektörünü hangi gelişmelerin beklediği hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Bahçeşehir'e yeni bir yaşam tarzı getiren Maximoon Evleri gibi görkemli bir projeye imza atmalarının ardında sektörün içinden gelmiş olmalarının büyük payı olduğunu belirtiyor. 

Marmara Bölgesi'nin önde gelen demir tedarikçileri arasında yer almaları ve ticari işlerini geliştirirken gayrimenkule yönelerek 20 yıldan bu yana 150'yi aşkın konut projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yalçıntepe, sahip oldukları deneyimi Maximoon gibi büyük bir projeye taşıyarak Bahçeşehir'e yeni bir renk getirdiklerinin altını çiziyor.

Maximoon'da Maxi Kampanya çerçevesinde...