10 / 05 / 2024

Yalçıntepe Yapı şirketi

Yalçıntepe Yapı şirketi

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Yalıbey Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yalıbey Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bilal Yenigün tarafından kuruldu.

Binalarda enerji verimliliği nasıl yapılmalı?

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, “Binalarda ve Sanayide Enerji Verimliliği” temalı bir webinar gerçekleştirdi. Etkinlikte, sanayide ve binalarda enerji verimliliği sağlanması amacıyla atılması gereken adımlar değerlendirildi. 

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Yalı nedir?

Sahil kesimlerinde inşa edilen yapılar olan yalı nedir? Yapı daireleri hangi özelliklere sahip?

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

NTEPE Yapı Bursalılar'a özgün yapılar sunuyor!

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Hakan Yavuz, ''NTEPE Yapı olarak projelerimizde Bursalılar'a özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

İbrahim Erkan: Konya'da müstakil evler çoğalmalı!

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

2004 yılında Tahsin Bey Yalısı 22.2 trilyon liraya satılmış!

2004 yılında Erol Aksoy'dan TMSF'ye geçen Tahsin Bey Yalısı, yapılan açık artırma ile 22.2 trilyon liraya Haluk Dinçer'e satılmış. Sarıyer'de 6 bin 355 metrekarelik alana kurulu yalı, 157 bin adet altın parasına satılmış.

Yalçıntepe Yapı şirketi Haberi

Yalçıntepe Yapı şirketi


Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.


Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...