21 / 05 / 2024

yalçıntuğ inşaat bürosu

yalçıntuğ inşaat bürosu

Gürcan Yalçıntuğ, "İlçemizde gelişmekte olan inşaat sektörünün gereksinimleri doğrultusunda güvenli, çağdaş, ekonomik ve estetik yapıların, plan, proje, taahhüt ve denetim işlemleri kapsamında hizmet vermek amacıyla inşaat büromuzu açtık"dedi.

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR, güncel personel alımlarına devam ediyor, ve sayfasından açıklamalarda bulunuyor. Buna göre, GEMTAŞ GEMLİK İnşaat bünyesine işçi alımı yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Seyrantepe Hastanesi’nin inşaatında son durum!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Seyrantepe Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Ereğli'de 16 katlı binanın inşaatı durduruldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İmam Hatip Lisesi Cami arkasında yapımı süren 16 katlı binanın inşaatı, bölgenin mimari yapısını bozduğu sebebiyle belediye tarafından durduruldu.

yalçıntuğ inşaat bürosu Haberi

yalçıntuğ inşaat bürosu

Kandıralı İnşaat Mühendisi Gürcan Yalçıntuğ, diplomasını alır almaz Çarşı Caddesi üzerinde Yalçıntuğ İnşaat bürosunu açarak sektöre atıldı. Unal Can Kurt Kandıra'nın tanınmış simalarından kasap Ercan Yalçıntuğ ve Akçakoca İlkokulu öğretmenlerinden Gökçin Yalçıntuğ'un oğlu olan Gürcan Yalçıntuğ, Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra Kandıra Çarşı Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde Yalçıntuğ İnşaat bürosunu açarak sektöre adım attı. İnşaat bürosunun açılış törenine Kandıra eski Belediye Başkanı Mustafa Öğren ve Kenan Evin, Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Korkmaz, AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Gökalp Çobanoğlu ve Raif Yılmaz, kurum idarecileri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve çok sayıda esnaf katılım sağladı. 

DUALARLA AÇILDI 

Törende açılış konuşmasını yapan Gürcan Yalçıntuğ, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "İlçemizde gelişmekte...