01 / 05 / 2024

Yalçıntuğ İnşaat Kocaeli'de açıldı!

Yalçıntuğ İnşaat Kocaeli'de açıldı!

Gürcan Yalçıntuğ, "İlçemizde gelişmekte olan inşaat sektörünün gereksinimleri doğrultusunda güvenli, çağdaş, ekonomik ve estetik yapıların, plan, proje, taahhüt ve denetim işlemleri kapsamında hizmet vermek amacıyla inşaat büromuzu açtık"dedi.



Kandıralı İnşaat Mühendisi Gürcan Yalçıntuğ, diplomasını alır almaz Çarşı Caddesi üzerinde Yalçıntuğ İnşaat bürosunu açarak sektöre atıldı. Unal Can Kurt Kandıra'nın tanınmış simalarından kasap Ercan Yalçıntuğ ve Akçakoca İlkokulu öğretmenlerinden Gökçin Yalçıntuğ'un oğlu olan Gürcan Yalçıntuğ, Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra Kandıra Çarşı Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde Yalçıntuğ İnşaat bürosunu açarak sektöre adım attı. İnşaat bürosunun açılış törenine Kandıra eski Belediye Başkanı Mustafa Öğren ve Kenan Evin, Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Korkmaz, AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Gökalp Çobanoğlu ve Raif Yılmaz, kurum idarecileri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve çok sayıda esnaf katılım sağladı. 

DUALARLA AÇILDI 

Törende açılış konuşmasını yapan Gürcan Yalçıntuğ, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "İlçemizde gelişmekte olan inşaat sektörünün gereksinimleri doğrultusunda güvenli, çağdaş, ekonomik ve estetik yapıların, plan, proje, taahhüt ve denetim işlemleri kapsamında hizmet vermek amacıyla inşaat büromuzu açtık. Üzerimden desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere öğretmenlerime, değerli çarşı esnafına ve hayatımı anlamlı kılan herkese teşekkür ediyorum. 

Bizi yalnız bırakmayıp açılış törenimize katılan herkese saygılar sunuyorum" diye konuştu. Ardından İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Rahmi Karatop tarafından yapılan dualar ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.


Kocaeli Manşet


Geri Dön