22 / 05 / 2024

yalçıntuğ inşaat açıldı

yalçıntuğ inşaat açıldı

Gürcan Yalçıntuğ, "İlçemizde gelişmekte olan inşaat sektörünün gereksinimleri doğrultusunda güvenli, çağdaş, ekonomik ve estetik yapıların, plan, proje, taahhüt ve denetim işlemleri kapsamında hizmet vermek amacıyla inşaat büromuzu açtık"dedi.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. açıldı!

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yalçın tarafından açıldı.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesinin iptali için dava açıldı!

Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihalesinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açıldı.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

yalçıntuğ inşaat açıldı Haberi

yalçıntuğ inşaat açıldı

Kandıralı İnşaat Mühendisi Gürcan Yalçıntuğ, diplomasını alır almaz Çarşı Caddesi üzerinde Yalçıntuğ İnşaat bürosunu açarak sektöre atıldı. Unal Can Kurt Kandıra'nın tanınmış simalarından kasap Ercan Yalçıntuğ ve Akçakoca İlkokulu öğretmenlerinden Gökçin Yalçıntuğ'un oğlu olan Gürcan Yalçıntuğ, Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra Kandıra Çarşı Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde Yalçıntuğ İnşaat bürosunu açarak sektöre adım attı. İnşaat bürosunun açılış törenine Kandıra eski Belediye Başkanı Mustafa Öğren ve Kenan Evin, Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Korkmaz, AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Gökalp Çobanoğlu ve Raif Yılmaz, kurum idarecileri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve çok sayıda esnaf katılım sağladı. 

DUALARLA AÇILDI 

Törende açılış konuşmasını yapan Gürcan Yalçıntuğ, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "İlçemizde gelişmekte...