26 / 07 / 2024

Yale Kilit kapı dürbünü

Yale Kilit kapı dürbünü

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Özel okullara ne kadar zam yapılacak? Beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak?

Yeni yılda özel okullara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu. Çok sayıda öğrencinin özel okullarda eğitim gördüğü biliniyor. Peki beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak? İşte ayrıntılar…

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Esnaf iş yerlerinin kapısına kilit vuracak!

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, koronavirüs kapsamında alınacak önlemlerin, esnafta ekonomik çöküntü yaratmaması gerektiğini bildirdi. Palandöken, ''Eğer bu önlemler alınmazsa, çok sayıda esnaf arkadaşımız, tamamen kapısına kilit vuracak” dedi.

Ankapark'ın kapısına kilit vuruldu! 

Melih Gökçek'in "Başkent'e yılda 10 milyon turist getirecek" dediği Ankapark, 750 milyon dolara mal olmuştu. Ankapark'a gelen giden olmayınca, kapısına kilit vuruldu...

Metaxdoor, 8. Uluslararası Kapı Fuarı'na katılıyor!

Metaxdoor, 9-12 Mart tarihleri arasında “8. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı”na katılıyor. Metaxdoor, yerli üretimin gerçek gücünü temsil eden en yeni ürünlerini, ilk defa fuar ziyaretçilerine sunacak.

50 yıllık fabrikanın kapısına kilit vuruldu!

Sanayi şehri Kocaeli'nde, dünya devi petrol ve doğalgaz şirketlerine endüstriyel sistemler üreten 50 yıllık fabrika, ekonomideki yavaşlama sebebiyle kapısına kilit vurdu. 64 kişi işsiz kaldı!

Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 240 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Beşiktaş'ta Hakan Yalım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Kilit kapı dürbünü Haberi

Yale Kilit kapı dürbünü

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor. Firma, çok sayıda ürününü fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Yale Kilit, fuarda 9'uncu salondaki 137/A numaralı standında 5800 Serisi Dijital Kapı Dürbünü'nü görücüye çıkaracak. Ürün, standart dijital kapı dürbünlerinin özelliklerine ek olarak kamera sistemine entegre sensörlere sahip. Böylece, kapıya gelenlerin zile basmalarına gerek kalmadan, görüntüleri...