04 / 05 / 2024

Yalı Ataköy ödül

Yalı Ataköy ödül

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda raylar döşeniyor!

Yapım çalışmaları hızlandırılan Avrupa Yakası’nın önemli raylı sistemleri arasında yer alan İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda rayların döşenmesine başlanıyor. Raylarda ilk kaynak töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Bürokratlarının katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Yalı Ataköy Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Yalı Ataköy Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Yalı Ataköy 22 numaralı apart ünite değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yalı Ataköy Projesi kapsamında bir adet bağımsız ünite için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

İstanbul Havalimanı Ataköy'ü etkiler mi?

Yurt Gayrimenkul'den Muhammer Çubukçu, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınmasının Ataköy'ü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı...

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Yalı Ataköy ödül Haberi

Yalı Ataköy ödül

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor. 


Akıllı bina otomasyonu ve anahtar & priz sistemleri sektörünün lider markası Alman menşeili Berker by Hager, dünya çapında 95 ülkede premium rezidans, konut, otel projelerine imzasını atıyor. Türkiye pazarında da kısa sürede KNX otomasyon satışında dünyada ilk 5'te yer alan marka, hayatı kolaylaştıran ve yaşama konfor katan çözümleriyle fark yaratıyor. 


Yalı Ataköy Berker by Hager teknolojisi ile nitelik kazanıyor… 


Denize sıfır konumuyla dikkat çeken ve Alpar Mimarlık tarafından tasarımı gerçekleştirilen Yalı Ataköy’de Berker by Hager ayrıcalığı ile akıllı bina teknolojisi kullanılıyor. Projede üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ ürünü ile...