16 / 06 / 2024

yalı cami yeni meydan

yalı cami yeni meydan

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Altınordu Aziziye (Yalı) Camii Çevre Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindi.

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

İstanbul'un en güzel yapılarından Kuşkonmaz Camii'nde skandal!

Üsküdar'da bulunan ve Mimar Sinan'ın en güzel eserleri arasında yer alan Kuşkonmaz Camii de denilen Şemsi Paşa Camii'nde çalışmalara başlandı. Camiinin yalı cami olma özelliğini ve orijinalliğini yok edecek yol yapımı çalışması tepki çekti.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

TOKİ'den Mardin'e yeni cami!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Yeşilli'de yeni cami inşa edecek.

Boğazdaki yalılar yeni sahiplerini bekliyor!

Boğazın incileri olan milyonlarca lira değerindeki yalılar yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul Boğazı'nda yaklaşık 20 yalı satışta...

Boğaz’da 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor!

İstanbul Boğazı'ndaki 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor. Muhteşem malikanelerin satılık fiyatları ise 8 milyon ile 550 milyon lira arasında değişiyor.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Melikgazi Belediyesi 2018'de 8 yeni cami inşa etti!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, 2018 yılında 8 yeni cami inşa etti.

yalı cami yeni meydan Haberi

yalı cami yeni meydan


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yalı Camii Çevre Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hayata geçirilen projeyle birlikte Yalı Camii’nin çok güzel bir meydana kavuştuğunu dile getirdi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, “2 yıl önce cami önünde bulunan tuvalet ve lostra salonunu yıkarak, yer altında engelli asansörü, tuvalet, abdesthane ve bebek emzirme odası bulunan projeyi tamamlamıştık. Şimdi ise bunun devamı olarak, cemaatin özellikle cuma günleri rahatlıkla namaz kılabilmesi için cami bahçesinde zemin kaplama taşlarını kıble istikametini gösterecek şekilde yeniden düzenledik. Mevcut musalla taşını ve üzerindeki sundurmayı kaldırarak yerine dekoratif sundurmalı musalla taşı yerleştirdik. Geçmişte dar olan alanda yaptığımız düzenlemeyle birlikte cenaze namazlarının daha rahat kılınabileceği geniş bir alan ortaya çıkardık....