06 / 05 / 2024

Yalı Evleri yenileme

Yalı Evleri yenileme

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

TOKİ Boğazlıyan Evleri kura çekimi!

135 konutluk TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satışa çıkarıldı. Peki, TOKİ Boğazlıyan Evleri kura çekimi ne zaman?

Nef Yalıkavak Bodrum Konutları!

Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Yalıkavak Evleri için ön talep toplanıyor...

Yalı Evleri yenileme Haberi

Yalı Evleri yenileme


Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.


Gölcük'ün Tarihi Koridor başlangıcı konumundaki " Yalı Evleri Restorasyonu" projesiyle bölgenin tarihsel dokusunu yeniden yaşatmayı hedefleyen ve hızla yürüyen çalışmalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de yakın bir hassasiyetle takip ediyor.

TARİHİ DOKU DEĞİRMENDERE'DE CAN BULUYOR

Tarihsel  bir geçmişi olan "Yalı Evleri"  röleve ve restorasyon çalışması kapsamında bölgedeki  iki  eski tarihi ev aslına sadık kalınarak, yerinde yapımı tamamlanarak bitirildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, söz verdik yaptık  ve yapmaya devam edeceğiz diyerek, Değirmendere Yalı Evleri Projemize büyük bir hızla devam ediyoruz. Çok şükür ki bunun sonucunda bizleri heyecanlandıran projelerimiz de bir bir gün ışığına...