18 / 05 / 2024

yalı mahallesi çöp sorunu

yalı mahallesi çöp sorunu

Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi'nde yer alan çöplük alanına çöp dökülmesi durduruldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Artık bu bölgede çevre kirliliğine son verdik." dedi...

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Fatih Yalı Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Fatih İlçesi, Yalı Mahallesi, 827, 828, 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839 adalara ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

Trabzon'da ev çöktü! Ölümden şans eseri kurtuldu!

Trabzon Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Osman Levent isimli kişiye ait tek katlı ev çöktü. Levent ise çatının çökmesiyle evin altında kaldı.

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 7570 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

yalı mahallesi çöp sorunu Haberi

yalı mahallesi çöp sorunu


Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi'nde yer alan çöplük alanına çöp dökülmesi durduruldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Artık bu bölgede çevre kirliliğine son verdik." dedi.


Çöplerin 4 gündür büyükşehire bağlı katı atık toplama tesisine gönderildiğini belirtin Kul, deniz kenarında sahille buluşan bu çöp alanının artık kullanılmayacağını belirtti. Çöplük alanına gelerek zabıta ekiplerinden bilgi alan Başkan Kul, "Göreve gelmeden önce bu alanın ıslahı için verdiğimiz sözü hemen yerine getirmek için çalışmalara başladık. İlk etapta bu alana çöp dökümünü durdurduk. Mevcut çöpler için de nasıl bir çalışma yapılacaksa teknik olarak inceleme yaptıracağız ve uzman kişilerin projeleriyle bu alanı ıslah edip tekrar doğaya kazandıracağız. Çöplüğün etrafını çevirip hayvanların da bu alanda beslenmelerini önlemeye çalışacağız.” diye konuştu.


Aktif...