06 / 05 / 2024

Yalıçiftlik

Yalıçiftlik

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu geçtiğimiz hafta sonu helikopteriyle Bodrum'a gidip tatil yaptı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 9 ilde 32 arazi ve taşınmazı tahsise çıkardı!

Tahsise çıkarılan yerler arasında Bodrum’da yer alan büyük bölümü orman alanı olan 40 bin dönümlük İçmeler ile Yalıçiftlik’teki alanlar ve yanında Antalya’da otel personeline lojman yapımını öngören 5 tahsis de bulunuyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Mudanya Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına başlanılan Mudanya'daki Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı. Temelden 36,5 metre yüksekliğe sahip barajın 2019 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Barbaros Valley'de 690 bin Euro'ya! Yeni proje!

Barbaros Valley projesi Peska Turizm Yatırım imzasıyla Bodrum Yalıçiftlik'te Barbaros Koyu'nun yanı başında hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 690 bin Euro'dan başlıyor.

Bodrum Yalı Çiftlik 1.Etap Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği askıya çıktı!

Bodrum Yalı Çiftlik 1.Etap Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. Bodrum Yalı Çiftlik 1.Etap Koruma Amaçlı imar planı değişiklii 13 Ağustos'ta askıdan inecek...

Bodrum'da Yalıçiftlik'te orman yangını çıktı!

Bodrum'da çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle söndürüldü. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yangın, Yalıçiftlik beldesinin Çukurköy mevkisindeki ormanlık alanda akşam üzeri başladı.

Bodrum Yalıçiftlik'te orman yangını çıktı!

Bodrum'un Yalıçiftlik beldesine bağlı Mazı köyünde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Yalıçiftlik Haberi

Yalıçiftlik

Ağaoğlu, Yalıçiftlik'te sahibi olduğu koyda 'AGA' isimli teknesiyle misafirlerini ağırladı. Bir ara balık avlamak için dalış yapan işadamı Ali Ağaoğlu gözlüğü ve paletleriyle böyle görüntülendi. İşadamı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz haftalarda oğlu Alican’ın kendisinden habersiz aldığı 60 bin Euro değerindeki offshore tekneyi ‘güvenli olmadığı’ gerekçesiyle parçalattıktan sonra oğluna 250 bin Euro ’luk uçak almasıyla gündeme...