17 / 05 / 2024

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihan Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 260 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Esenyurt, Kent Palas 2'de kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

İvgün İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvgün İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgün tarafından kuruldu.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fouzı Abou Chanın ve Mohamad Khaır Shanın ortaklığında kuruldu.

Syg İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syg İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın, Aykut Yalçın ve Emre Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Haberi

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihan Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 260 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi iş konusu; 1- Şirket yurt içinde öğrenci yurtları inşa edebilir, açabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir 2- Spor salonları ve güzellik salonları açabilir.  İşletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 3- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenleyebilir. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat,  taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütebilir.   4- Şirket her türlü seyahat acenteleri kurabilir, kurulmuş acentelere ortak olabilir. 5-  Her türlü sanayi ve ticaret konut arsaları alabilir, satabilir, arsa üzerine konut, işyeri, okul, otel, fabrika, hastane yapabilir, bu konutları ve işyerlerini satabilir, devredebilir,...