19 / 05 / 2024

Yalıkavak Nicchia fiyatları

Yalıkavak Nicchia fiyatları

Muğla İl' i Bodrum İlçe' si Yalıkavak't a hayata geçirilen projenin lansmanı 27 Mayıs 'ta yapılması planlanıyor. Yalıkavak Nicchia fiyatları 1 milyon 250 Euro'dan başlıyor.

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı! Bir ay sonra teslim!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef'in imazasıyla hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Velux Yalıkavak nerede? Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022!

Velux Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı ve Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerinin yer aldığı Velux Yalıkavak projesinin detayları...

Velux Yalıkavak'ta şimdi ön talep fırsatı başladı! Yeni proje!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak projesinde ön talep süreci başladı. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri yer alıyor. İşte Velux Yalıkavak detayları...

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Neva Yalıkavak nerede?

Neva Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Neva Yalıkavak projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Neva Yalıkavak fiyat!

Neva Yalıkavak fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Neva Yalıkavak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Yalıkavak Nicchia fiyatları Haberi

Yalıkavak Nicchia fiyatları

Neo Yapı imzası ile inşa edilen Yalıkavak Nicchia projesinde lokasyon bilgisi kapsamında Yalıkavak Marina'ya 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Projenin lansmanı 27 Mayıs olarak planlandı.


Muğla İl'i Bodrum İlçe'si Yalıkavak'ta hayata geçirilen Yalıkavak Nicchia projesinde villaya özel 4 ile 7 dönüm arasında bahçe alanının yer alıyor. 


Villa büyüklüklerinin 330 metrekareden başlayıp, 410 metrekareye kadar yükselerek tasarlanan projede dairelerin deniz manzarasına ve marinaya cephesi bulunuyor.


Yalıkavak Nicchia fiyatları 1 milyon 250 Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 900 bin Euro'ya kadar yükseliyor.Projedeki daireler 2 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: 0212 685 08 07 

Web: www.neoyapi.com

Tülay...