06 / 05 / 2024

yalım yönter

yalım yönter

Ar Yıldız Genel Müdürü Yalım Yönter: Şu anada kadar dört tane Ar Yıldız Court açtık. Yıl sonuna kadar 20 mağazaya ulaşmak istiyoruz

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

4. Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri gerçekleştirildi!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri, İZODER, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Kayseri’de gerçekleştirildi..

Çatalca Yalıköy imar planı askıda!

İBB, Çatalca Yalıköy'e ilişkin 21 Haziran 2017 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli nazım imar planını bugün askıya çıkardı.

Yalı Ataköy dükkan satış ihalesi katılım koşulları!

Yalı Ataköy dükkan satış ihalesi katılım koşulları kapsamında açık artırma ihalesine 150 bin TL bedelle başvurulabiliyor. İhale kapsamında satışa sunulan dükkan sayısı 61...

Yalı Ataköy cadde dükkanları ihalesi katılım şartları 2017!

Yalı Ataköy dükkanları 9 Aralık 2017'de açık artırma yoluyla satışa sunuluyor.  "Ataköy sahilinin taşınmaya hazır tek projesi" sloganıyla tanıtılan proje Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. 

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği tam metni 2017!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, 27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmelik kapsamında yeni inşa edilecek binalarda yapılması gereken su yalıtımı esasları belirlendi.. 

Kahramanmaraş'ta 2017 yatırım yılı olacak!

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, kentin atağa geçtiği yatırım teşviki başvurularında geçen yıl 4 kat artış yakaladığını belirterek, Kahramanmaraş için 2017’nin yatırım yılı olacağını ifade etti.

yalım yönter Haberi

yalım yönter

2010 ylında MaxStyle markasıyla ev tekstiline girdiklerini söyleyen Ar Yıldız Genel Müdürü Yalım Yönter, “Artık züccaciye ve ev tekstili birlikte hareket ediyor. Hatta bunlara elektronik eşya da dahil oldu. Biz çeşitliliği artırarak büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

MaxStyle markasının ürün gamında nevresim ve yatak ürünleri, havlu ve bornoz takımları ve paspasın bulunduğunu belirten Yönter, “Bu markamızla Ar Yıldız çizgisine uygun şekilde tüketicinin karşısına çıktık” diye konuştu.

Ar-Ge bölümlerinde 24 kişilik bir ekibe sahip olduklarını kaydeden Yönter, “Nevresim grubumuzda dijital baskılı ürünlerimiz var. Tarihi yerlerden, banknot paralara, çiçek ve meyve resimlerinden, gerçeküstü figürlere kadar, 40’a yakın deseni, dijital baskı ile saten nevresim takımlarına aktarıyoruz” dedi.


Yüzde 32 büyüme

Züccaciye mağazalarına özel corner’lar kuracaklarını ifade eden Yönter, “Biz bayimizle büyümek isteyen bir grubuz. Bu yıl, 2011’de göre...