03 / 05 / 2024

yalın evler satış

yalın evler satış

Yalın Evler örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. 146 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor...

Kemerburgaz Yalın Evler satılık daire fiyatları!

1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok konut seçeneğinin içinde bulunduğu ve Kemerburgaz'da Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat tarafından konumlandırılan Kemerburgaz Yalın Evler satılık daire fiyatları...

Yalın Evler satış!

Yalın Evler satış ofisi telefon numarası ve adresi ile ilgili bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Yalın Evler adres bilgileri!

148 adet daire ve 10 adet ticari birimden oluşan Yalın Evler adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesindeki son durum devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika gelişmeleri ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzası taşıyor. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı durduruldu!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satış ihalesi bugün yapılacaktı. Ancak satış ihalesi durduruldu.

Beykoz Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Güzelce Bizim Evler satış ofisi!

Güzelce Bizim Evler satış ofisi telefon numarası 0212 454 45 50 olarak belirtiliyor. İlk etapta 160 daire için ön talep alınan proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilecek.

yalın evler satış Haberi

yalın evler satış


Yalın Evler projesi İstanbul Avrupa Yakası Göktürk 'te inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. 


İnşaat alanı ise 39 bin 820 metrekare olarak belirlenen Göktürk Yalın Evler 'de 10 mağaza 146 adet konut bulunuyor.


2014 senesinin Ağustos ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Yalın Evler 'de; oyun alanları, açık yüzme havuzu, sauna, lobby cafe, yüzme havuzu, güvenlik hizmeti, fitness merkezi, toplantı salonları bulunuyor.


Yalın Evler Kemerburgaz ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor.


Yalın Evler satış fiyatları için Kemerburgaz Yalın Evler satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Yalın Evler Göktürk satılık konut alanları: 17 Adet 1+1 ( 67 metrekare-118 metrekare), 26 Adet 2+1 (116 metrekare-179 metrekare),...