11 / 05 / 2024

Yalın Tan

Yalın Tan

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalın Evler Göktürk örnek daire!

İstanbul Avrupa yakası Göktürk'te inşa edilen ve Keleşoğlu İnşaat ve de Zilal İnşaat tarafından inşa edilen Yalın Evler Göktürk örnek daire görselleri ni haberlerimizde bulabilirsiniz.

Yalın Evler Kemerburgaz örnek daire!

Yalın Evler Kemerburgaz örnek daire görselleri haberimizin içerisinde bulunuyor. Banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunan Yalın Evler projesi toplam 146 adet konut ve 10 adet mağazadan meydana geliyor

Yalın Tan kimdir?

Mimar Yalın Tan kimdir? Mimar Yalın Tan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Yalın Tan, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yalın Tan...

Hakan Yalçın: Bilinçli müşteri binanın estetiğinden çok zemin etüdüne bakıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, deprem gerçeğinin tekrardan gündeme gelmesiyle birlikte binaların yapım standardına değindi. Yalçın, günümüzde insanların artık eskiye oranla daha çok bilinçlendiğini belirtti...

Yalın Tan Haberi

Yalın Tan
Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü mimari proje çizimi, danışmanlık, dekorasyon ve uygulama,bakım onarım tadilat hizmetleri yapmak,yaptırmak,taşeron vasıtası ile yaptırmak. a)Konusu ile ilgili her türlü inşaat sektörü ile ilgili devlet veya özel sektörce açılacak bütün ihalelere girmek üzerinde kalan ihaleleri bizzat veya taşeronlar vasıtası ile neticelendirmek, başkaları tarafından devlet veya özel sektörden alınmış alınacak ihaleleri kısmen veya tamamen taşeron sıfatı ile ikmal etmek, konusu ile ilgili her türlü ve tipte hafriyat veya dekopaj işleri yapmak ve yaptırmak, konusu ile ilgili konut, toplu konut, han, çarşı, işyeri,...