16 / 05 / 2024

yalıtımsız iş yeri

yalıtımsız iş yeri

İnsanların çalışma verimlerini büyük ölçüde etkileyen ortam sıcaklığı ve çalışma ortamının ısıl koşulları, insanların bedensel ve zihinsel üretim hızını doğrudan etkiliyor. Araştırmalar, çok soğuk ya da çok sıcak ortamların çalışma verimini düşürdüğünü or

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

7 soruda TOKİ 2022 İş Yeri Kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı, "İlk Evim İlk İş Yerim " isimli sosyal konut projesi kapsamı bütünündeki iş yeri başvuruları ile ilgili merak edilenleri 7 soruda yanıtladı.

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Su yalıtımsız binalara ruhsat verilmeyecek!

Yeni binalarda su yalıtımı zorunluluğu getiren yönetmeliğin binaların kaderini değiştireceğini vurgulayan Pelesen, "Kentsel dönüşüm sürecinde inşa edilen binalarda su yalıtımına öncelik verilmeye başlandığını görmek sevindirici bir gelişme" diyor...

Zümrüt Selçuk: İş yeri sayımız 1,9 milyona ulaştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, iş yeri ve çalışan sayısına yönelik veri paylaştı. Selçuk, "2002 yılında 720 bin olan iş yeri sayımız 1,9 milyona ulaştı'' dedi.

Özak GYO 2019 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

yalıtımsız iş yeri Haberi

yalıtımsız iş yeri

İnsanların çalışma verimlerini büyük ölçüde etkileyen ortam sıcaklığı ve çalışma ortamının ısıl koşulları, insanların bedensel ve zihinsel üretim hızını doğrudan etkiliyor. Araştırmalar, çok soğuk ya da çok sıcak ortamların çalışma verimini düşürdüğünü ortaya koyuyor. Yine çok soğuk ortamların yol açtığı sağlık sorunları da iş gücü kaybına ve buna bağlı olarak sağlık harcamalarının artmasına neden olduğu biliniyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında kapalı ortamlardaki ısıl koşulların, o ortamda yaşayan insanların konforunu ve sağlığını doğrudan ilgilendirdiği söylenebilir.


Bunları engellemek için yapılarda ısı yalıtımı yapmanın önemine dikkat çeken Filli Boya Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, yaşanılan ortamın ısıl konforunu sağlamak için binaların mutlaka ısı yalıtımlı olması gerektiğinin altını çiziyor. Bunun için gerekli ARGE araştırmaları yaptıklarını belirten Dindoruk, ”Isıl konforu sağlamak için öncelikli...