06 / 05 / 2024

Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu

Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin ili Ardanuç ilçesi Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

23 maddede bağımsız bölümler ile arsa payı ve ortak alanlar bağlantısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "23 maddede bağımsız bölümler ile arsa payı ve ortak alanlar bağlantısı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnternet bağlantı hızı konut fiyatlarını etkiledi!

Koronavirüsle yüksek hız ve kesintisiz internet bağlantısının önemi anlaşıldı. Yapılan araştırmalara göre, fiber internet ve yüksek hıza sahip evlerin daha değerli olduğu ortaya çıktı.Yüksek hızlı bağlantı konut fiyatını balkon ya da kapalı otopark kadar etkiliyor...

15 maddede sitelerde bağımsız bölümlerle eklentiler ve ortak yerler arasındaki bağlantı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde bağımsız bölümlerle eklentiler ve ortak yerler arasındaki bağlantı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

12 maddede sitelerde bağımsız bölümlerle arsa payı arasındaki bağlantı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde bağımsız bölümlerle arsa payı arasındaki bağlantı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu Haberi

Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu


Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin ili Ardanuç ilçesi Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı.  Bayraktutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.


Uğur Bayraktutan önergesinde "Artvin İli Ardanuç ilçesi Yalnızçam - Ardahan bağlantı yolunun tamamlanması ile ilgili 2009 yılında 23. Dönem Artvin Milletvekilimizin Metin Arifağaoğlu’nun vermiş olduğu yazılı soru önergesine cevaben 2009 yılında tamamlanacağını, tamamlanmayan yol ile ilgili Aralık 2011 tarihinde 7/2092 esas numarasıyla şahsınıza yöneltmiş olduğum soru önergesine 2014 yılında tamamlanacağı şeklince cevap vermiş bulunmaktasınız.


Buna istinaden 02.02.2016 tarih ve 7/2371 esas numarasıyla yaşanan mağduriyet yazılı soru önergesi ile tekrar tarafınıza sundum ancak soru önergesine bugün tarihi ile cevap alamadığım gibi yılan hikayesine dönen söz konusu yol yapımı henüz tamamlanamamıştır." dedi.


Bayraktutan'ın soruları


1- Artvin İli Ardanuç...