06 / 05 / 2024

yalova 2017 kentsel dönüşüm

yalova 2017 kentsel dönüşüm

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Konteyner kent kuruldu! 

Yalova'yı olası büyük ölçekli depremlere hazırlıklı hale getirmek için çalışmalarını sürdüren belediye, 718 konutun inşa edileceği mahallede 60 konteynerden oluşan barınma alanı kurdu. 

Yalova Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Yalova Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

Yalova'da 10 hektar alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek!

Murat Kurum, Yalova'da "10 hektarlık alanda yaklaşık 587 hak sahibinin bulunduğu alana ilişkin bir dönüşüm projesi geliştiriyoruz.İster yerinde, ister bedeli karşılığında zemin artı 3'ü, 4'ü geçmeyecek" dedi...

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

2017'de her 57 kişiden biri ev aldı!

Türkiye genelinde 2017 yılında gerçekleşen konuş satışları performansları değerlendirdi. Verilere göre, Tükiye'de her 57 kişiden biri ev alırken Bolu ve Yalova'da ise her 12 konuttan bir satıldı.

Kentsel dönüşümde 2017'de 783.9 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2017 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 2017'de 783 milyon 910 bin lira kira yardımı ödendi.

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

yalova 2017 kentsel dönüşüm Haberi

yalova 2017 kentsel dönüşüm


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.  Halk arasında Roman mahallesi olarak adlandırılan Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşümle ilgili Belediye Başkanı Vefa Salman ve AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’den müjdeli haber geldi. Mahalledeki kentsel dönüşüm projesinin çizildiği ve şartların büyük oranda yerine geldiğini dile getiren Salman ve Demirel, bir kaç ay içerisinde durumun netleşmesini beklediklerini vurguladı.


Vefa Salman, "TOKİ’deki görüşmelerden dolayı öncelikle Milletvekilimiz Fikri Demirel’e teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde kendisi ile bir görüşme daha gerçekleştireceğiz. Konu ondan sonra en net halini alacak. Kentsel rönüşümün planlarını çizdik. Bu planlar TOKİ’ye de sunuldu. Onlar son rötuşları yapacaklar. Diğer kısımları ise vekilimiz takip edecek. Kısa zamanda olumlu bir gelişme yaşanacağını düşünüyorum" dedi....