02 / 05 / 2024

yalova boş arsa

yalova boş arsa

Yalova'da olası bir depremde çadırkent kurulacak yeşil alan kalmadı. 2 bin 900 dönümlük TİGEM arazileri ve belediyeye ait yeşil alanlar, imar planlarında yapılan değişikliklerle, satıldı.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Yalova'da ticaret alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 29 Eylül'de!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 790 metrekare olarak belirtildi.

Yalova'da arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 916,62 metrekare alana sahip.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Yalova'da arsa arayanlar dikkat! Belediye iki arsa satacak! 

Yalova İli Kadıköy Belediye Bakanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

yalova boş arsa Haberi

yalova boş arsa

Yalova'da olası bir depremde çadırken kurulacak yeşil alan kalmadı. 17 Ağustos 1999 depreminde on binlerce depremzedenin çadırkent ve prefabriklerde barındığı Atatürk'ün kendi parasıyla satın alıp millete bağışladığı 2 bin 900 dönümlük TİGEM arazileri ve belediyeye ait yeşil alanlar, imar planlarında yapılan değişikliklerle, tek tek satıldı. 


Önce Millet 


Çiftliği Millet Çiftliği olarak bilinen TİGEM arazisinin 1541 dönüm büyüklüğündeki alanı 2013'te Yalova'da çiçek üreticilerine kiralandı. 


TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca'nın katkılarıyla yapılarak arboretum (botanik bahçesi) olarak kullanılan 80 dönümlük arazi de, deprem sonrası kullanılamaz hale geldiği gerekçesiyle imara açtı. 2012'de aralarında Arap girişimcilerin de olduğu yatırımcılara satıldı. 


Depremzedelerin çadır kurarak barındığı Yalova sahilindeki park da önce konut, sonra yeşil alan sonra da yeniden ticari alana...