07 / 05 / 2024

Yalova Huzurevi inşaatı

Yalova Huzurevi inşaatı

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

İzmit'te huzurevi inşaatı valiliğe takıldı!

İzmit Belediyesi’nin huzurevi arazisinde yer alan 300 metrekare arazi için 300 bin lira talep ettiği gündeme geldi. Konu TBMM'de tartışıldı.

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Kentplus Yalova Emay İnşaat teslim tarihi!

Kentplus Yalova Emay İnşaat teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Kentplus Yalova'da fiyatlar 346 bin TL'den başlıyor...

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Tokat Zile Huzurevi inşaatında sona gelindi!

İl Müdürü Mahmut Özdemir, Zile'de yapımı devam eden Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu 65 kapasiteli avlu tipi olarak planlanan Huzurevi'nde yapım işleri sona yaklaşırken, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yerinde incelemelerde bulundu.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Yalova Huzurevi inşaatı Haberi

Yalova Huzurevi inşaatı

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, yapılacak olan yeni huzurevinin yer tahsislerinin tamamlandığını belirtti. Gelinen nokta hakkında bilgiler veren Uzun, "Yeni Huzurevinin yapılacağı arazinin Milli emlak’tan ve Yalova Belediyesi’nden tahsisleri yapıldı ve bitti. Bayramdan sonra da eksik kalan prosedürleri tamamlayacağız. Ardından da temel atma süreci başlayacak. 8 bin 100 metre kare alanda Huzurevini yapacağız. 60 kişi kapasiteli olacak bu huzurevini yapımına başladıktan en geç 1 yıl içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.


Yalova’da eski huzurevinin arazisinde de yeni bir huzurevi yapmayı hedeflediklerini dile getiren Uzun, burası içinse Çınarcık ilçesinde hayata geçirilen ve Türkiye’de ilk olan Bungalow evlerden kurulu İsveç modelini düşündüklerini dile getirdi. Uzun, "Yalova yaşlıların çok fazla tercih ettikleri bir il. Şu anda Çınarcık Huzurevi’&nde kalan yaşlı...