13 / 05 / 2024

Yalova Işık Kilisesi imar planları

Yalova Işık Kilisesi imar planları

Yalova Belediye Meclisi Ocak ayı son birleşimi, Vefa Salman başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yalova Belediye Meclisi’nde kentteki Işık Kilisesi’nin bulunduğu alan imar planlarına ibadethane olarak işlendi.

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

Yalova Kadıköy'de 7.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediyesi, 2 arsayı satışa sunuyor. Arsalar için ihale 8 Kasım'da saat 14:00'te gerçekleşecek..

Yalova Çınarcık Sahil Projesi 3.9 milyon TL'ye ihale edilecek!

Çınarcık Belediye Başkanlığı, Yalova Çınarcık Sahil Projesi'nin düzenleme işini 3 milyon 986 bin TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mart günü gerçekleşecek.

Yalova-Çınarcık-Armutlu-Gemlik Yolu'nda son durum!

Yalova - Çınarcık - Armutlu - Gemlik yolu yapım çalışmaları kapsamında Esenköy geçişinde bulunan 6 tünelde kazı çalışmaları tamamlanan 2065 metrelik en uzun tünelde kaplama izolasyon ve kemer betonu çalışmalarına başlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Yalova Işık Kilisesi imar planlarına işlendi!

Yalova Belediye Meclisi Ocak ayı son birleşimi, Vefa Salman başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yalova Belediye Meclisi’nde kentteki Işık Kilisesi’nin bulunduğu alan imar planlarına ibadethane olarak işlendi.

Körfez Geçiş Köprüsü, Yalova'ya yatırımcı çekiyor!

Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor. Son dönemde ise yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda…

Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ile değerleniyor!

Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü sayesinde değer kazanıyor. Yerli yatırımcıların yanı sıra Arapların da gözdesi olan Yalova’da 10 yıl önce 10 lira olan metrekare fiyatı şimdi 400 liraya, 50 lira olan ise 700 liraya çıktı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halat neden koptu?

Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Köse, Yalova'da geçen ay Körfez Geçiş Köprüsü'nde meydana gelen halat kopmasıyla ilgili açıklama yaptı..

Yalova Samanlı Köyü imar planı değişikliği askıda!

Yalova Samanlı Köyü 240 /4 ada/parsel no’lu alana ilişkin 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

Yalova Samanlı Köyü imar planı değişikliği onaylandı!

Yalova Samanlı Köyü sınırları içerisinde yer alan 8 bin 278,90 metrekare yüzölçümlü arsa için 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

1984 yılında Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'nü satın alacakmış!

1984 yılında Doğru Yol Partisi İstanbul Belediye Başkanı Adayı Hüsamettin Cindoruk, satışa çıkarılan Boğaziçi Köprüsü'ne talibim demiş. Cindoruk, başkan olduğunda Köprü'yü 10 milyar liraya satın alacakmış.

Yalova Işık Kilisesi imar planları Haberi

Yalova Işık Kilisesi imar planları


Yalova Belediye Meclisi’nde kentteki Işık Kilisesi’nin bulunduğu alan imar planlarına ibadethane olarak işlendi.


Yalova Belediye Meclisi Ocak ayı son birleşimi, Vefa Salman başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda ilk olarak kentteki ticari taksilerle ilgili hazırlanan yönetmelik görüşüldü. Konuyla ilgili Trafik Komisyonu Başkanı Fahrettin Yıldız bilgi verdi. Toplantıda son olarak imar konuları görüşüldü. Kentte faaliyet gösteren Işık Kilisesi’nin bulunduğu alanın imar planlarında ibadethane olarak işlenmesi teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. AK Partili üyeler teklife ret oyu verirken CHP’li üyeler ise kabul oyu verdi. Ak Partili İmar Komisyonu Başkanı Cemil Aydın, alanın konut alanı içerisinde, konut olarak yapılan bir yer olmasından dolayı teklifi reddettiklerini...